Vi inviterer til FOTBALL I SENTRUM!

En innholdsrik helg med FOTBALL i SENTRUM - les alt om den her!

I samarbeid med Grimstad min by, inviterer FK Jerv til en stor aktivitetshelg for både store og små, og også voksne, når det blir 

FOTBALL I SENTRUM!

Fra fredag 26.juli til søndag 28.juli er det Jerv på menyen over hele byen.
Det blir aktiviteter for store og små, og også for de voksne. Det blir aktiviteter som alle kan prøve seg på, det blir konkurranser, premier og mye moro.

Kickstarter på Fredagen!
Fredag 26.juli starter vi helgen med FotballQuiz på Café Galleri, for mange en rolig og enkel start.

Men vi jobber også med et stort overraskelsesarrangement samme dagen - som vil være kickstarten for "Fotball i Sentrum" kl 1600!
Det vil være noe som vil være både spennende, innholdsrikt og ikke minst underholdende for både fastboende og turister. Vil du delta? 
Følg med for informasjon kommer!


Lørdagen er den store dagen
Vi deler Grimstad opp i aktivitetssoner, på velkjente områder over hele byen.
Og med oss på laget har vi også fått flere av våre flotte sponsorer som blir med å lager rammene rundt arrangementene vi lager.

Områdene vil ha forskjellig innhold, og tanken er at du kan bli aktivisert gjennom hele byen - mens du handler i byens butikker, og nyter byens kafeer, liv og røre.


På Odden!

Her blir det rigget et område med en FOTBALLBANE, hvor man kan bli med å spille 3 mot 3. En liten turnering, hvor det handler om å spille for gøy. 
I tillegg blir det satt opp en liten vegg, som inviterer til den gode, gamle fotballaktiviteten - VEGGDANK. Her kan du trene, teste og utfordre en venn? Eller mor, far eller søsken?


I Byhaven!

I byens nyetablert grønne lunge og vår egen byhave, blir det forskjellige aktiviteter av kjent og nyetablert art. Her blir det mulig å teste Grimstad Golfklubbs nye aktivitet, FOTBALLGOLF eller kanskje du vil teste deg i den nyetablerte grenen, FOTBALLPETANQUE? 

I tillegg har vi flyttet JERVSJAPPA til byen, og der byr vi på informasjon om Jerv, vaffelsalg av Jervvafler, supporterutstyr og et heidundranes bra lotteri.


På Torvet!

På byens eget torg, Torvet, finner vi forskjellige gøyale aktiviteter for både større og mindre barn. Her vil det bli mulighet for å se hvor hardt du skyter, i vår FOTBALLASER og kanskje du kan sette ny rekord i TRIKSEKONKURRANSEN? På Torvet blir det også hovedarena for vår VEGGDANK-konkurranse og du kan teste hvor god du er i spillet FUSSBALL!

På Torvet blir det og flere aktiviteter for de minste barna og eget lykkehjul og leker.


I Gjestehavna! 

Midt i turistenes egen "hage" rigger vi opp flere gøyale aktiviteter. Her kan du få med deg en venn eller venninne og spille FOTBALLTENNIS eller du kan utfordre vår egen Materialforvalter, Reidar, på hans hjemmebane. Du kan nemlig delta i "Materialforvalter-NM" - her snakker vi om hvor kjapt du løser utfordringene Reidar står ovenfor hver dag og hver kamp. Hvor kjapt sorterer du og fyller flaskene? Eller kan du sortere drakter i riktig rekkefølge? 
Reidar setter ideal-tiden - din oppgave blir å slå den!

Fotballaktivitet i byen
Fotballaktivitet i byen!


På Café Galleri!

I tillegg til at vi her arrangerer fredagens FOTBALLQUIZ, vil det også være fotballaktivitet for de yngre på Café Galleri. 
På lørdagen vil det bli rigget opp for fotball av det digitale slaget - når du kan spille FIFA - og delta i vår FIFA Football Challenge. Her kan du utfordre kjente og ukjent, og du kan spille mot noen av Jervs beste Fifaspillere. 


På Apotekergården!

Vi avslutter lørdagens fotballfest med en SUPPORTERFEST på Apotekergården. Dette blir et arrangement for de voksne, og her handler du om at du viser frem hvilket lag du holder med. Her kan du med stolthet vise frem den gamle Leedsdrakten din, Jervdrakta eller Jervsløyfa, Imås treningsjakka, Arsenalskjerfet eller Liverpoolgenseren, eller kanskje du holder med et lag i Danmark, Tyskland eller Spania. Uansett lag, uansett hvem du heier på. Her blir det supporterfest for alle!

 

Fotball i Sentrum avslutter med

Jerv - Sogndal
Søndag 28.juli kl.1800

Velkommen til en fotballhelg utenom det vanlige!
 

Vi gleder oss!

 

Annonse fra Obos-ligaen: