Velkommen på laget, Massivtre AS!

Grimstadbedriften er ny sponsor i FK Jerv fra 2018!

Massivtre AS skrev idag under på sponsoravtalen som gjør dem til ny bronsepartner i FK Jerv fra 2018-sesongen.

Selskapet Massivtre AS har siden oppstarten av i 2016 opplevd solid vekst og opererer over hele Norge. Massivtre AS leverer og monterer Massivtre-konstruksjoner over hele Norge, både i større utbyggingsprosjekter og i mindre utbygginger av enten hus eller hytter.

Stolt over å bidra lokalt

- Vi er stolt over å kunne være med å bidra her lokalt og det blir gøy å være med på Jervlaget, sier daglig leder Tor Øystein Osa Michalsen i Massivtre AS.

Det som skjer i Jerv, i hele klubben, synes vi det er viktig å være med å støtte opp under. Klubben har tatt store steg, og vi håper å være med å bidra til ytterligere steg. Jervs satsning som toppklubb med sitt A-lag i Obosligaen og utviklingsarenaen for alle de unge spillerne er viktig - og dette er Massivtre AS stolte over å kunne være en del av, fortsetter han.

Massivtre AS
Vi opplever stor vekst i selskapet og stadig mer å gjøre, og har kunder og prosjekter over hele landet. Massivtre AS er fortsatt i en oppbyggingsfase, men stadig flere får øynene opp for det vi holder på med og vi er med på mange prosjekter.

Vi gleder oss til fotballsesongen 2018 og heier selvsagt på Jerv, avslutter Michalsen.

Les mer om Massivtre AS her.

FK Jerv ønsker Massivtre AS velkommen på Jervlaget!

Annonse fra Obos-ligaen: