Veien videre!

Husk - åpent møte om Jerv, i kveld kl 1900 på Jervhuset!

Veien videre med Jerv!

Ikveld klokken 1900 er det åpent møte på Jervhuset.

Og kveldens agenda er enkel:

Vi skal snakke om Jerv! Hvor vi er, hvor vi kom fra og hvor vi skal? Hva er Jerv for deg?

Man trenger ikke å forberede seg med å studere sportsplaner og strategier. Det er noe vi skal jobbe med ut fra hva vi snakker om her. Dette er en kartlegging av klubbens mening om hvor vi er, hva vi er og hva vi skal være!

Vi gleder oss!

Les innkallingen her

Kjære alle dere Jervsupportere,
En ny sesong er over, og igjen så føles det for mange som ikke bra nok. Men hva er egentlig bra nok?
Vi har alle krav, mål og forventninger som vi både jobber etter og drømmer om. Enten det er som fotballsupportere, aktive fotballspillere, ansatt eller leder av et firma eller kanskje som enten skoleelev eller pensjonist.
Og alle de som ramses opp - er det som gjør oss til Jerv.
Vi er en klubb med alle typer mennesker i alle livets faser! Og alle har en forventning, et mål og kanskje et krav..? Og det gjelder oss som jobber for at klubben skal ta nye steg. Hver dag og hvert år!

Så blir det en definisjon da, på hva som er kravet eller målet - og hva som er bra nok!?
Og vi kan, og vi skal alltid forvente mer!
Den dagen at «dette var bra nok» - håper jeg aldri kommer!

Samtidig så skjer det veldig mye bra i klubben vår hver eneste dag. Vi har en flott tilvekst av unge og ambisiøse fotballspillere som drømmer om å gå med Jervdrakten fra før de er gamle nok til å starte, og de gleder seg til hver eneste trening og at de en dag skal spille kamp i Jervtrøya. Vi har en innholdsrik barne- og ungdomsavdeling hvor det jobbes meget bra fra stort til smått. Det er en samfunnssatning med vårt Gatelag i spissen som stadig vokser i omfang, utvikling og oppmerksomhet. Fotballfritidsordningen opplever rekorddeltakelse. Vi har en seniorgruppe og en frivillighet i Jerv som vi er utrolig stolte og avhengige av. Kombinert med en rekke fantastiske sponsorer og næringliv og ikke minst flotte, ivrige supportere.
Ja, det skjer utrolig mye! Men det er heller ikke nok. For vi skal ta enda større steg, som klubb. Både på fotballbanen, på den sosiale arena, som sponsornettverk, som omdømmebygger. Ja, over hele linja, og litt til!

Og vi håper du vil være med å ta stegene og utviklingen sammen med oss!
Jeg gleder meg allerede til neste sesong – og alt som skal skje.

Så hva gjør vi?
Jo. Vi må begynne å bygge en klubb hvor ting skjer – på grunn av, og ikke på tross av.
Våre 5 siste år er kanskje de enkleste å måle.
Ting skjer «på tross av». Egentlig både oppturer og nedturer. Vi har gledet oss mye, både store og små. Og vi har grått våre triste tårer og ristet på hodet i frustrasjon.
Ofte så måles det gjennom prestasjoner og kamper som spilles gjennom 30 serierunder i Obosligaen – selvom Jerv som klubb, er så mye mer enn det!
Samtidig har vi tatt noen avgjørelser som ikke nødvendigvis var verken korrekte eller til det beste for Jerv, og som hadde påvirkning på både topproduktet og breddeproduktet vårt. Og dette skal vi lære av!

Nå skal vi bygge en klubb for fremtiden, som sier noe om hvem vi er, hva vi skal være og hvordan vi jobber.
Vi skal definere klubbens strategi, retning og mening. Høres enkelt ut sa du?
Det er nok av hindre på veien, som vil sabotere reisen. Men nå skal vi bygge fundamentet for perioden 2020-2023.. Og her vil vi gjerne ha deg med på laget!

Vi skal bygge klubb. En klubb som snart feirer 100 års bursdag. Vi skal definere planen for reisen vår - enten du spiller på Jerv, du er frivillig for Jerv, du er supporter av Jerv eller jobber i Jerv.
For alle hvor hjertet banker for Jerv!

Og i denne anledning så ønsker vi å invitere inn alle som har interesse, følelse, mening og ønske om å være med. Til et åpent møte!
Vi kommer ikke til å bruke tid på å diskutere 1 eller 2 spisser, eller om ballen skal spilles den ene eller andre veien, heller ikke om vaflene er stekt for mye eller for lite.
Vi skal snakke om Jerv! Hvor vi er, hvor vi kom fra og hvor vi skal?
Hva er Jerv for deg?

Dette blir en viktig del av jobben med å sette en retning for klubben. Og vi vil ha deg med på laget!

Du inviteres derfor til et åpent møte på Jervhuset, torsdag 14/11 klokken 19:00!

Og før du kommer, så vil vi gjerne at du gjør deg opp noen meninger om:

Når du tenker på FK Jerv som klubb.
Hva er de 3 første ordene du tenker på?

Hva er våre Positive sider, som sier noe om vår Identitet?

Og deretter, 3 første ordene du tenker på
Om klubbens utfordringer/forbedringspotensiale?

Hva er våre største Utfordringer og ikke minst, hva er vårt potensiale?

Med dette i bagasjen, så håper jeg at mange har lyst og anledning til på delta.
Arrangementet er selvsagt åpent for alle, vi vil legge opp til at dere skal jobbe litt i grupper og vi skal ha en takhøyde for å diskutere det alle meste.
Her har du anledning til å si det du mener og bidra til å sette oss på riktig kurs for fremtiden. Det er mye vi har tenkt på, men garantert ikke alt!

 

Annonse fra Obos-ligaen: