Varelevering av Gatelaget!

Fra onsdag 6.mai kan du handle digitalt på Kiwi, og få varene levert direkte hjem til deg fra sjåførene på Jervs Gatelag.

Handle digitalt - få varene levert - og støtt Jervs Gatelag!

Foto: Anna Torp Kvasjord/Grimstad Adressetidende

- Dette kaller vi vinn, vinn, vinn, sier Tommy Runar som er leder for FK Jervs Samfunnssatsning, Gatelaget!

FK Jerv og Kiwibutikkene i Grimstad har et allerede etablert samarbeid, og dette forsterkes nå fra uke 19 med et tilbud om hjemlevering av varer til kundene. Et tilbud som vil komme kundene til Kiwi til gode og forenkle deres handel i butikkene, det styrker Kiwi med et tilbud om hjemlevering av varer, og ikke minst - man støtter FK Jervs Gatelag og de tiltak og aktiviteter som man jobber for hver eneste uke.

- Våre sjåfører blir et team av tre spillere, Leif Tore, Frode og Tom Rune, som vil bytte på å levere ut varer i Grimstaddistriktet hver onsdag. Dette er varer som kundene handler enten via den digitale bestillingsløsningen, eller direkte på epost til Kiwibutikken - og som sjåførteamet leverer, og tar betalt for direkte, forklarer Tommy Runar videre.

Vi vil ha et sterkt fokus på smittevern og hygiene, så ingen trenger å frykte for smittespredning med dette tilbudet, fortsetter han.

Leveringer hver onsdag - i starten 

Tilbudet vil i starten være en gang i uken, hver onsdag. Og vil være så lenge Coronasituasjonen er som nå. Blir tilbudet godt nok mottatt, kan det både utvides med antall dager for levering - og også etter at hverdagen har normalisert seg igjen.

- Vi vil levere varene som kundene har bestilt på døra, og ta betalt direkte både for varene og transporten. Og håper dette blir et tilbud som både Kiwis kunder og alle andre i Jervfamilien velger å benytte seg av, både som en god service og som en støtte til vår hverdag som Gatelag i FK Jerv, sier det tre sjåførene, som gleder seg til å komme igang.

Hvordan kan du bestille - og få varene levert?

FK Jerv håper at flest mulig i "Jervfamilien" vil velge å benytte seg av dette servicetilbudet og samtidig støtte gjengen på Gatelaget direkte.

Hva gjør du? Her er oppskriften:

Du kan handle via Kiwi sine hjemmesider, Kiwi.no og løsningen som heter Handlehjelpen.

Klikk her: https://kiwi.no/handlehjelpen

1. Velg dine varer fra butikkens sortiment
2. Legg inn på fornavn: Kiwi Grimstad
3. Legg inn på telefonnummer: 90411588
4. Varene pakkes og legges til utkjøring på onsdager
5. Varene leveres, og du betaler for varer og transport

Hjemleveringen koster kr. 100,- som betales i tillegg til varene ved levering, og som går direkte til Gatelagets arbeid.

Man kan også velge å bestille varer direkte på epost.
Send da epost til butikken på kiwi.grimstad@kiwi.no
Du kan også kontakte Kiwi Grimstad på telefon: 90411588

Varer må bestilles senest dagen før, for å bli levert!

FK Jervs oppfordring er klar!

Velg å handle varer hos Kiwi i Grimstad, og få varene levert hjem. Da tar du både smittevernshensyn og støtter det flotte og viktige arbeidet til Gatelagssatsningen.
Og ikke minst - du får en super service med varer levert på døra!

Enkelt og greit -
KLIKK DEG INN OG KJØP!

DSC_5684
Leif Tore og Tom Rune er sammen med Frode klare for å levere varene hjem til deg

 

Annonse fra Obos-ligaen: