Uavgjort i sjansebonanza

Det endte med poengdeling på Nammo stadion etter mange store sjanser

Vi gikk hardt ut og etter det var spilt to minutter hadde vi allerede produsert to cornere, men begge forsøkene ble klarert. Vi fikk likevel ikke helt til spillet våres og Raufoss kom fort inn i kampen. Når det var spilt 19 minutter spilte Mafi en fin gjennombruddspasning, men Raufoss spilleren var først på den og klarerte til en corner som vi ikke fikk noe ut av. Innen det var spilt 35 minutter av første omgang hadde vi kommet til tre til fire store sjanser, men i avslutningsøyeblikket var vi dessverre ikke sterke nok denne kampen.

Like etter sjansebonanzaen kom Raufoss hurtig i angrep. Etter litt klabb og babb fikk en Raufoss spiller ballen på seks meter, men Øvretveit var raskt nede og avverget. Like før pause var både Raufoss og vi frempå igjen. Raufoss slo et hardt frispark inn i boks, og Øvretveit fikk slått til corner. Når vi to minutter senere kom til en sjanse, så gikk avslutningen utenfor mål. Lagene gikk til pause på stillingen 0-0.

Bedre andre omgang

Kun fem minutter ut i andre omgang gikk Raufoss opp i ledelsen 1-0. Vi var ikke helt orienterte i feltet og Raufoss spiller Owusu fikk stå alene å avslutte fra seks meter. Tre minutter senere jublet vi for utligning da Pibe headet ballen i mål, men det ble vinket av for offside og Raufoss ledet fremdeles 1-0. Utover i omgangen fortsatte vi å skape sjanser, men også i denne omgangen manglet det på siste tredjedelen.

Selv om det var mye stang ut for gutta, så fortsatte de å jobbe på. Og to minutter på overtid satt den endelig. Aase fikk lagt inn i boks og der stod Knudsen og stusset ballen fint inn i lengste. Kampen endte 1-1. Vi skulle gjerne hatt med oss alle tre poengene, men er fornøyde med å igjen kunne få med oss poeng i en kamp vi ligger under.

Alt i alt var Mini fornøyd med hva spillerne leverte, men skulle selvfølgelig ønske vi fikk med alle tre poengene hjem til Grimstad.

–Første omgang var middels god. Vi skaper nok sjanser, mange store, og vi burde scoret å gått opp i ledelsen allerede i første omgang. Selv om vi gjør en godkjent første omgang er vi mer fornøyde med andre. Vi produserer masse og presser Raufoss lave i banen, og vi tør å få ballen ned på bakken og spille. Vi bør score tidligere, men leverer en god omgang. Når scoringen kommer så sent, så er vi fornøyde med å få med oss ett poeng. Vi nekter å tape, og det er veldig positivt. Nå har vi ny kamp allerede på mandag, så vi satser på at målene kommer da, sa mini etter kampen.

Bytter:

Håbestad ut, Wichne inn (46´)
Zernichow ut, Aase inn (68´)
Pibe ut, Dang inn (90+4´)

Allerede på mandag er det klart for ny kamp. Da er det serieleder Tromsø som kommer på besøk på Levermyr Stadion. Kampen spilles klokken 18:00.