Tungt tap på Sotra

Vi tapte til slutt hele 4-1 for Nest-Sotra i dag.

Det begynte svært bra i dagens bortekamp mot Nest-Sotra da vi gikk i ledelsen etter bare tolv minutter. Håbestad spiller flott gjennom til Zernichow som dribler to mann og setter ballen i mål! Kampen åpnet jevnt og det bølget fram og tilbake, men vi hadde forholdsvis god kontroll. Etter 22 minutter fikk derimot hjemmelaget utlikningen da de scorte på en corner. 1-1 blir også restulatet til pause.

Den andre omgangen startet på verst tenkelig vis da hjemmelaget scorte to ganger før det var gått 10 minutter av omgangen. 2-1-scoringen er en fantastisk enkeltmannsprestasjon, nemlig et vakkert skudd fra 25 meter som Boujar rett og slett ikke kan gjøre noe som helst med. Det neste målet er et innlegg mot bakerste stolpe som etter mye fram og tilbake til slutt kriges i mål av en Nest-Sotra-spiller. Etter dette klarte vi å heve oss noe og kom til noen OK muligheter, men scoringen uteble. I det 74. minutt kom Aram Khalili inn, og bare to minutter senere var han svært nære å redusere til 3-2 da han kom alene gjennom fra litt skrått hold. Bare sekunder etter skjedde dog det som absolutt ikke skulle skje, Nest-Sotra kontret oss i senk og økte ledelsen til 4-1, som også ble sluttresultatet i dag. På slutten av kampen fikk også Simon Larsen sitt andre gule kort som gjør at han må stå over neste kamp hjemme mot Sandefjord.

Det ender altså med et stygt tap resultatmessig på Sotra i dag, i en kamp vi ledet 1-0 og viste gode tendenser i innledningsvis. Nå er det bare å reise oss igjen etter dette, og se fremover mot en tøff og spennende hjemmekamp mot Sandefjord om én uke.