Tungt tap borte mot Ålesund

En grei start på kampen holdt dessverre ikke inn. Vi går på et tungt 4-0 tap mot Ålesund.

Vi starter første omgang fullt på høyde med serieleder Ålesund og holder trykket oppe de første 20 minuttene. Vi skaper dog ikke noen store målsjanser, men holder Ålesund godt unna ved å ligge godt defensivt strukturert. De siste 25 minuttene av første omgang klarer vi ikke å henge helt med, men vi kommer på noen kontringer som dessverre ikke resulterer i scoring for oss. Ålesund kommer heller ikke til de store sjansene i første omgang. vi går til pause på stillingen 0-0. En godkjent førsteomgang av gutta som jobber godt defensivt.

Tung andre omgang

Andre omgang starter med at vi kommer frempå, men avslutningen går dessverre rett på keeper. Ålesund får straffe få minutter senere, men setter den i tverrligger. Vi klarer likevel ikke følge opp på returen og Ålesund går opp i 1-0 ledelse etter 50 minutter. Like etter øker de til 2-0.

Gutta fortsetter å kjempe, noe som først resulterer i en kontring som vi ikke får uttelling på, og derretter en god avslutning fra 16 meter som sender Ålesunds keeper i full strekk. Vi må nøye oss med corner, som heller ikke resulterer i scoring.

Ikke lenge etter går Ålesund opp i 3-0 ledelse, før de scorer igjen og øker ledelsen til 4-0, som også blir sluttresultatet på Color Line stadion.

- Vi leverer en god første omgang. Det er synd vi slipper til den straffen så tidlig i andre omgang, da vi merker at de begynner å bli frustrerte. Når vi så må litt mer frem straffer de oss veldig. I tillegg klarer vi ikke utnytte de potensialene vi selv skaper. Totalt sett taper vi mot et bedre lag, og dette må vi lære av, sa assistent trener "mini" etter kampen.

Vi legger denne kampen bak oss og fortsetter å jobbe videre på trening de kommende ukene. Førstkommende helg er det kampfri (landslagspause) og neste kamp er derfor 15.september hjemme mot Raufoss. Møt opp til kamp på Levermyr 15:00.