Troppen som reiste til Sandnes i dag

I morgen braker det løs med ny runde i OBOS. Troppen har reist og de ladet opp med god mat hos Ann Kristin før avreise.

Chuma Anene var ikke i troppen forrige kamp, dette på grunn av mulig klubbytte til engelsk klubb. Vi er glade for at overgangen ikke ble noe av og at vi har Anene med videre i Jerv ut sesongen. 

- Jeg er kjempe innstilt på å gi 100 prosent for Jerv, så det at overgangen ikke ble noe av er helt greit. Jeg kjenner at jeg har spillere, trenere, støtteapparat og alle rundt Jerv i ryggen og det gjør at gleden er relativt stor når man spiller. Dette blir fint, sier Anene. 

Nå er det fult fokus på Jerv fremover når vi nå trer inn i en uke med tre kamper. Det starter allerede i morgen (søndag) borte mot Sandnes Ulf, før vi førstkommende onsdag tar i mot KFUM på Levermyr Stadion. Etterfulgt av enda en hjemmekamp mot Skeid, søndag om en uke. Vi gleder oss til en uke fylt med spennende kamper og håper å se akkurat deg på stadion for å støtte gutta til nye poeng i et tøft kampprogram. 

Gutta var så heldige at de fikk lunsj hjemme hos Ann Kristin før avreise til Sandnes. Tusen takk for at du åpner hjemmet ditt og serverer fantastisk mat, mamma-Jerv! 

PS: troppen finner du under bildene.

Her er troppen som har reist til Sandnes og er klare for morgendagens kamp: 

Benjamin Boujar
Øystein Øvretveit

Bjørnar Hove
Espen Knudsen
Kristoffer Tønnessen
Peter Reinhardsen
Simon Larsen
Torje Wichne

Daniel Aase
Håkon Suggelia
Mathias Wichmann
Michael Baidoo
Thomas Zernichow

Alexander Dang
Anthony Okachi
Chuma Anene
Luke Vincent Ferreira
Ole Marius Håbestad

Annonse: