Til hele Jervfamilien!

Nå kartlegger vi alle klubbens stemmer!

I en annerledes tid er det mange pågående prosesser som har stoppet opp, endret seg, blitt utsatt eller i verste fall avlyst. Vi møter alle mange forskjellige utfordringer og hindre, og må tilpasse oss det som oppstår. I første omgang handler det om å følge myndighetenes råd og anbefalinger, før vi etterhvert kan «snøre på oss fotballskoa» igjen og gjøre oss klar til det som allerede er blitt et veldig spesielt, og annerledes år.

Som klubb lever vi av inntekter fra sponsorer og næringsliv, mediepenger og billettinntekter i toppfotballen, forskjellige aktiviteter og tiltak i vi gjennomfører og arrangerer – og ikke minst innbetalinger av kontingenter og treningsavgift fra alle våre aktive spillere og medlemmer.

I tider som dette så står alt på vent, og vi står ovenfor en usikker fremtid. Utfordrende for hvordan året kommer til å bli seende ut, men også hvordan vi skal spå og jobbe oss gjennom dette økonomisk. Vi vet at det blir utfordrende! Og vi er ikke alene.

Det er også viktig at vi opptrer solidarisk i samfunnet og med alle de familier og personer som rammes direkte av de konsekvenser som en slik situasjon bringer med seg. Denne unntakstilstanden respekterer vi, både for oss selv som klubb, men også for alle i Jervfamilien, og samfunnet generelt.

Men vi må se fremover. Og planlegge for det som kommer.
 

En markedsundersøkelse i hele klubben..

Og med dette som utgangspunkt så ønsker vi å kartlegge «deres stemmer» der ute, med en anonym markedsundersøkelse, i hele Jervfamilien.
Dette er en undersøkelse som sendes til sponsorer, medlemmer, familier til unge Jervspillere, supportere – altså alle som har en relasjon til FK Jerv. Og her trenger vi dine svar, for å bistå oss i å ta tak i det som kommer.
 

Viktig samarbeid med Moment Analyse
FK Jerv har et solid, og mangfoldig sponsornettverk – og nettopp i denne sammenheng, så er det naturlig å støtte oss til Moment Analyse.
Moment Analyse med base i Kristiansand, er en trofast sponsor som stiller velvillig opp for klubben i denne fasen, på tross av utfordrende tider i flere bransjer. Og vi er veldig takknemlig.
For oss som klubb er det viktig å ta «pulsen der ute», blant alle våre medlemmer, sponsorer og supportere – og gjennom verktøyet og utsendelsen fra Moment Analyse får vi dette gjennomført på en trygg, god og profesjonell måte.

Vi ber dere derfor om å bruke den lille tiden det krever av deg å svare på de spørsmålene du får via denne undersøkelsen.
Det vil for oss i Jerv være helt anonymt, men hjelpe oss på veien mot å fatte gode, og riktige avgjørelser.
Kom gjerne også med dine konstruktive og kreative ideer eller forslag, og sende oss henvendelser om det er noe du lurer på.

Undersøkelsen sendes ut til alle våre adresser, onsdag 8.april.

Har du lyst å delta på undersøkelsen, men ikke fått mail?
Klikk her for å melde din interesse – så får du ettersendt undersøkelsen fra våre gode venner i Moment Analyse. 
(Åpner et skjema for enkel registrering).

Lurer du på noe om Moment Analyse og deres arbeid, klikk deg inn på deres sider og les om dem.
Vi ber dere samtidig om å støtte opp om Moment Analyse, og alle andre sponsorer og lokalt næringsliv i disse dager. Det er viktig!

På forhånd takk til dere alle.

 

Annonse: