Tap på en tung dag

Jerv reiser hjem fra Jessheim stadion med null poeng i bagasjen.

Foto: Jan Skaregrøm

Det var ikke helt dagen for Jerv i dag. De siste 25 minuttene av første omgang henger vi ikke med, og vi lar Ull/Kisa kommer til endel muligheter. Etter det er spilt 39 minutter går Ull/Kisa opp i ledelsen 1-0. Vi står første omgang ut, uten å skape de store sjansene. Vi er frempå ved en anledning hvor vi blir upresise. Første omgang oppsumert henger ikke Jerv med og vi er upresise når vi først får sjansen. 

Andre omgang starter heller ikke på best tenkelig måte. Ull/Kisa går rett i strupen på oss med en stor mulighet, men vi får avverget. Sett bort i fra sjansen til Ull/Kisa løfter Jerv seg i andre omgang og det satset mer offensivt hvor blant annet Dang og Faupala kommer inn, og Jerv blir liggende med tre til fire spisser istendefor to. Vi kommer til noen muligheter, men er upresise siste tredjedelen og får derfor ikke uttelling. 

- Vi starter kampen godt og får den inn i vårt spor. Så tar de over etter det er spilt rundt 20 minutter. Da har vi en periode hvor vi ikke helt finner ut av det. Vi får litt for stor strekk i laget og slipper Kisa til for lett. I andre omgang løfter vi oss, men selv om vi har kontroll på kampen i andre så klarer vi aldri å bryte de helt ned. Vi er likevel nære å få med oss noe på slutten, men mangler den siste finishen, sier assistentrener Mini etter kampen . 

Neste kamp spilles allerede førstkommende søndag kl. 15:00 på Levermyr.

For å avslutte en tung uke på best mulig måte, så trenger gutta DIN støtte. Still opp på Levermyr og hei frem gutta til en ny trepoenger. 

Annonse: