Tap mot Arendal i generalprøven

Det endte med tap i dagens generalprøve mot Arendal på Levermyr stadion.

I første omgang har vi full kontroll, og Arendal er ikke i nærheten av å skape noe. Men vi går målløse av banen etter en omgang hvor vi ikke kommer til de store sjansene, men er solide i banespillet. Stillingen er da 0-0 til pause, uten at vi er særlig tilfreds med det.

Etter hvilen scorer Arendal rett etter avspark og kampbildet endrer seg. Vi fortsatte å trykke på frem i banen og det lønnet seg til slutt. Baidoo tok med seg ballen og forsøkte seg på et langskudd som keeper måtte gi retur på. Baidoo plukket opp returen selv og satte den kontant i mål. Etter å ha presset på i en stund uten å lykkes på siste tredjedelen scorer Arendal litt ut av ingenting og ledet da kampen 2-1. Arendal går til slutt opp i 3-1 ledelse og det ble også sluttresultatet. Helt på tampen får Larsen direkte rødt kort og må dermed stå over seriestarten.

God første omgang hvor vi produserer litt for lite i henhold til hvor mye vi har ballen. I andre omgang er vi alt for svake og slipper til Arendal alt for enkelt. Vi mister momentumet totalt utover kampen og klarer aldri å hente oss inn igjen. Mye positivt å ta med fra første omgang. Andre omgang er det mye å jobbe med, sa Mini etter kampen.