Tap i tøff bortekamp

Vi taper 3-0 for et godt Mjøndalen-lag i dag

Det var solskinn og gode spilleforhold i Mjøndalen i dag, og rundt 50-60 Jerv-supportere som hadde tatt turen til Isachsen Stadion. To gamle Jerv-gutter, Tonny Brochmann og Ohi Omoijuanfo hadde også møtt opp på bortefeltet til dagens kamp!

Kampen startet friskt med godt Jerv-spill, og en stor sjanse til Berglann. Allikevel var det Mjøndalen som fikk det første målet. Silfver banket til rett utenfor seksten, og Knutsen er litt uheldig som ikke får bokset den unna. Etter 37 minutter øker Mjøndalen ytterligere med Pellegrino.

Etter pause var det et mye bedre Jerv-lag som kom på banen. Vi gikk rett i angrep og skapte mye bra spill, men slet litt med å komme til de helt store sjansene. Gjennom hele omgangen er vi det styrende laget, naturlig nok, men Mjøndalen er farlige på kontringer. Klokka tikka Mjøndalens vei, og når vi aldri klarte å få inn reduseringsmålet så blir det tap på Isachsen Stadion. Helt på tampen, i det 89. minutt, skjer det som ofte skjer når det ene laget desperat trenger mål: Det andre laget kontrer og øker ledelsen. Nettopp det gjorde Mjøndalen og Pellegrino, som dermed punkterte kampen.

Vi taper i dag mot et effektivt og godt Mjøndalen-lag. Vi har marginene litt imot oss, men vi er også for dårlige til å sette og skape sjanser.

Nå venter to hjemmekamper på Levermyr på de to kommende søndagene, mot Strømmen og Levanger! Da trenger vi publikums støtte for å komme på vinnersporet igjen. Nå håper vi på bedre uttelling!