Tap i Sandefjord

Det endte dessverre med 1-0 tap i sesongens siste bortekamp etter en kamp som levde til siste minutt.

Kveldens kamp mot Sandefjord startet dessverre ikke helt som vi ønsket. Sandefjord hadde mest ball og vi fikk ikke utnyttet rommene som var planlagt på forhånd. Gjennom første omgang ligger vi godt strukturert defensivt, men vi klarer ikke å skape de store sjansene fremover i banen. Vi går til pause på stillingen 0-0, og kampen lever i beste velgående.

De første 10 minuttene av andre omgang er vi ikke nok på hugget og Sandefjord utnytter at vi ikke henger helt med og går opp i 1-0 ledelse. Utover i omgangen har vi mer ball og vi ser tendenser til godt spill, men de store sjansene uteblir også i denne omgangen. Sandefjord kommer til ett par store sjanser etter sin første scoring, men heldigvis for oss, lykkes de ikke med å score. Det blir lagt til fem minutter og kampen levde virkelig til siste spilleminutt. Fire minutter på overtid er vi nære, men avslutningen blir for svak. Det ender derfor 1-0 på Komplett Arena.

- Defensivt gjør vi en solid kamp. Vi er fult med og kampen lever til siste minutt. Det er litt dårlig kvalitet fremover, vi har mye potensiale men det blir for upresist, sa hovedtrener Sandstø etter kampen.

Neste og siste kamp i årets sesong spilles på Norac Stadion kl. 15:30 lørdag 09.11. Kongsvinger kommer på besøk, og vi håper så mange som mulig tar turen fra Grimstad for å heie på guttene i årets siste "hjemmekamp". Heia Jerv!!