Tap i første seriekamp

I serieåpningen mot KFUM ender det dessverre med tap etter en tøff kamp

I starten av første omgang blir vi presset litt lave og KFUM har mye ball. Det tar litt tid før vi får roet oss litt, men etterhvert som vi får spilt ut bakfra så får vi kjenne litt mer på ball og omgangen blir litt jevnere.

Etterhvert blir vi mer aggresive i presset og vi vinner flere dueller både offensivt og defensivt i banen. Vi skaper ikke så mange store sjanser fremover, men vi fortsette å forsvare oss godt bakover.

Etter det var spilt en drøy halvtime blir det spilt en lang ball opp på Håbestad som er sterk i sekstenmeteren som gjør at KFUM ikke får klarert. Rett utenfor sekstenmeteren havner ballen hos Campos som ikke er vond å be når han får sjansen. Han klinket til på volley og satte ballen i nettet bak en sjanseløs KFUM keeper. Vi gikk til pause på en 1-0 ledelse.

Andre omgang er mye lik første, og når vi har ballen klarer vi ikke utnytte det eller å hvile med ballen i laget. Og etter drøye 10 minutter ut i andre omgang utlignet KFUM til 1-1. Vi fortsatte å stå bra i mot og var gode defensivt. Men mot slutten glipper det litt og KFUM får for god tid når de kommer i angrep. Etter 89 minutter går de opp i 2-1 ledelse. Dette ble også sluttresultatet.

Mini oppsumerer kampen slik: Vi blir tidvis spilt lave av Kåffa, men forsvarer oss godt selvom vi ikke har så mye ball. Flott scoring av Diego i første omgang. I andre omgang må vi klare å bruke ballen bedre enn vi gjør, men fortsatt var vi kompakte og bra defensivt. Dessverre bikket det feil vei når de fikk en scoring helt på tampen. Utrolig skuffet etter en veldig god laginnsats mot et godt lag.

Bjørnar Hove var selvsagt skuffet etter kampen, men var likevel fornøyd med innsatsen til guttene. Han hadde følgende å si om kampen:

Veldig god innsats og innstilling gjennom hele kampen. Gutta jobber knallhardt og står på. Vi har god kontroll når laget ligger samla og jobber kompakt sammen. Vi må tørre å spille litt mer og ta vare på ballen litt oftere, men veldig tungt å ikke få med seg poeng når vi legger ned en så god innsats. Dersom vi fortsetter på denne måten som vi jobber idag, blir det mange poeng fremover. 3 poeng på mandag er neste fokus.

Neste kamp er førstkommende mandag, 6.juli, mot Sandnes Ulf på Levermyr stadion. Vi retter fokus mot nye treningsdager før neste kamp.

Vi minner om at det ikke er tillatt med mer enn 200 tilskuere, og at de som får billetter blir kontaktet.