Tap for Jerv 2

God innsats av unggutta, men det ble tap for serieleder Lyngdal

Lyngdal slo til slutt Jerv 2 4-1 etter en tøff kamp i Holvika. Allerede etter 2 minutter gikk Lyngdal opp i ledelsen, og hadde det meste av banespill i store deler av kampen. Jervlaget besto av 8 juniorspillere samt Sander Haugen, Jan Jenssen og Stian Christensen. Også kaptein Hovstad var ute med sykdom i dag. Til tross for den fysiske underlegenheten til Jerv klarte de mange ganger å spille rundt de fysiske Lyngdal-mennene. Lyngdølene øker til 2-0 noen få minutter før pause.

Etter at lagene gikk ut i 2. omgang med stillingen 0-2, tok det bare få minutter før Jan Jenssen reduserte for Jerv! Lenge presset gutta på for utlikningen og 2-2, men et sterkt Lyngdal-lag punkterte kampen med 2 mål til og dermed taper vi 4-1. Alt i alt en god gjennomkjøring for de unge, lovende spillerne våre, og også bra i form av god fysisk matching!