Stygt tap for Ull/Kisa

Ingenting ville seg i dag, og vi går på sesongens største tap.

Det ble en resultatmessig helsvart kamp mot Ullensaker/Kisa i dag. Vi tapte til slutt 7-1. Det var det en god gjeng fra Svaberget samt andre Jerv-supportere på plass i Jessheim, som dessverre fikk en kjedelig dag som supportere.

1. omgang er en omgang der kampen bølger litt frem og tilbake, og vi får til ganske mye bra offensivt. Somdal og Danso kommer til hver sin store sjanse, men ingen av dem går i mål. Også på venstresiden har vi til tider noen fine kombinasjoner som gjør at vi kommer til noen innlegg, men heller ingen av disse får vi omsatt til scoring. Men fakta til pause er at vi ligger under 3-0 mot et effektivt hjemmelag kombinert med at vi er for dårlige til å håndtere situasjonene de får inni vår egen 16-meter. Dermed ligger vi under 3-0 til pause i en omgang vi hadde fortjent å lede, ifølge assistenttrener Mini.

I 2. omgang sier Mini at vi går ut med en offensiv innstilling og et ønske om å snu kampen. Mye av denne gnisten blir imidlertid slukket når hjemmelaget øker ledelsen i det 49., 51., og 53. minutt, alle scoringene av Niklas Sandberg, som totalt scoret 4 mot oss i dag. Assistenttrener Holmgren forteller videre at hele den andre omgangen er svært skuffende, og at vi definitivt ikke opptrer i nærheten av slik vi ønsker. Ull/kisa øker ledelsen én siste gang i det 69. minutt, før Hagen setter inn en retur etter skudd fra Ide Gomes og kampen ender altså til slutt 7-1.

Det ble en tung aften i Jessheim i dag, og en svært svak 2. omgang som gjør at resultatet blir stygt til slutt. Assistenttrener Mini forsikrer derimot at vi skal legge dette bak oss og forberede oss best mulig inn mot Folkets kamp mot Bodø/Glimt om en uke for å ta 3 poeng over serievinneren fra nord. Heldigvis er vi i praksis sikret fornyet kontrakt i OBOS-ligaen også i 2018, men det siste håpet om 6. plass og kvalik røyk i dag. Til tross for alle baklengsmålene sto gutta fra Svaberget, sammen med andre Jerv-supportere, og sang for full hals i samtlige 90 minutter. Det står det stor respekt av - takk til dere!