Fortsetter å varte opp Jervsponsorene!

Strand Hotel Fevik fortsetter som arena for FK Jervs sponsornettverk!

Ny avtale med flotte Strand Hotel Fevik!

FK Jerv har brukt Strand Hotel Fevik som arena for de aller fleste aktivitetene for sponsornettverket, og vi stortrives. 

Derfor er det gledelig at avtalen nå er forlenget - og at vi kan fortsette i flotte omgivelser med de beste fasiliteter tilgjengelig på både møterom, bevertning og muligheter!

- Vi er stolte Jervsponsorer!

- Vi er stolte Jervsponsorer og synes det er veldig hyggelig å kunne være en aktiv del av sponsornettverket og bidra til å varte opp alle de flotte Jervsponsorene, sier hoteldirektør Bodil Langerak på Strand Hotel Fevik.

Med et sponsornettverk som i Jerv får vi hele tiden vist frem hotellet på en best mulig måte, så dette er klart en spennende arena å være med på, avslutter hun.

Mange møtepunkter gjennom året!

- FK Jerv har et voksende sponsornettverk på ca 85-90 bedrifter, og vi trenger gode fasiliteter for å gjennomføre våre sponsorarrangementer og møtepunkter, sier salgs- og markedssjef Trond Christoffersen i FK Jerv.

Strand Hotel Fevik varter oss opp på best mulig måte, sponsorene stortrives her og vi har profesjonelle rammer for våre arrangementer - det er med å hever det totale inntrykket og kvaliteten, fortsetter han.

Les mer om Strand Hotel Fevik her. 
Kanskje du skal legge inn en liten lokal ferietur til flotte omgivelser kun noen minutter hjemmefra?

Årets første sponsorfrokost!

- Idag hadde vi årets første sponsorfrokost, med nesten 60 personer tilstede. Vi har opplevd en jevn økning i antallet deltakere gjennom de siste årene, også i høst når resultatene uteble. Det er tydelig at vi holder på med noe som fungerer for sponsorene, sier Christoffersen.

Fokus på kryssbusiness og felles vekst!
- Vi vil at våre sponsorer skal se på Jervsponsoratet som en mulighet og sammen bidra til å skape resultater. På tvers av bedrifter og bransjer. Vår oppgave er å legge tilrette for gode arenaer for samarbeid og muligheter, avslutter han.

Bilder fra dagens nydelige soloppgang og flotte fasiliteter på Strand Hotel Fevik!

Annonse fra Obos-ligaen: