Storseier for Jerv 2 i 4. divisjon!

Jerv 2 vant i dag 6-0 over Våg!

Et Jerv 2-lag som har hatt en svært god sesong i 4. divisjon fortsatte i dag den gode sesongen da de slo Våg hele 6-0 på Levermyr kunstgress.

Kampen hadde en nokså jevn åpning der Våg prøvde å holde høy intensitet, men 10-15 minutter ut i kampen tok vi kontroll over kampen og brukte ikke lang tid før vi gikk i ledelsen. De to første scoringene var det lyngdølen Jakob Toft som sto for, før Petter Ølberg og Eirik Haugstad puttet hvert sitt før pause som gjorde at vi gikk i ledelsen med 4-0.

Etter pause fortsatte vi å kontrollere kampen, men kanskje var det offensive spillet og angrepene enda litt bedre før pause. Uansett scorer vi to mål til på de siste 45, og begge to av Jakob Toft som dermed fastsatte resultatet til 6-0 i kveld. Det ble altså en fullt fortjent seier etter mye bra Jerv-spill og hele 4 scoringer av Toft! Heia Jerv!