Start 3 - 1 Jerv

Start vant fortjent på Sparebanken Sør Arena i en litt utprøvende kamp for vår del.

Drøyt 700 tilskuere hadde tatt turen til Sparebanken Sør Arena i ettermiddagssola fredag. Vi startet kampen i dag med noen spillere i nye roller, samt en prøvespiller i Martim Galvào.

Kampen åpner med et smell når Danso kommer ender opp med ballen delsvis alene med keeper fra skrått hold fra sin venstre side. Skuddet går på Opdal og ut. I de neste 20 minuttene bølger kampen litt begge veier, og Start har noen gode sjanser. Etter 29 minutter får Start frispark midt på vår banehalvdel. Innlegget curles inn i feltet og med sola i fleisen er det vanskelig for Knutsen å plukke den. Den ender til slutt hos en Start-spiller som får satt ballen i mål.

Andre omgang starter med et smell når Start får straffe etter under ett minutt. Keeper Knutsen sklir ned ikjent keeper-stil for å plukke en stikker til Salvesen. Da mener dommer at Knutsen også feller Salvesen og peker på 11-metersmerket. Antwi setter straffen.

Etter 78 minutter øker Start ytterligere med Jørgen Salvesen. Helt på tampen reduserer Toft etter en nydelig kontring som starter med Tobias Collett. Han åpner opp midtbanen og Hoel setter deretter fart fremover før han slipper ballen gjennom i perfekt tidspunkt til Toft som banker i lengste! Det ender 3-1.

Dette var en kamp der vi prøvde ut en del nytt, og spillemessig manglet en del for å være helt der vi vet at vi kan være. Store deler av kampen brukte vi også en prøvespiller på midten som ikke kjenner til strukturene og systemet så veldig godt. Til tross for dette klarte Galvào seg godt, ifølge Mini, og han vurderes naturligvis de neste dagene. Sandstø sier også til NRK Sørlandet at de ønsker å gi flest mulig spillere mest mulig spilletid, for å gjøre så mange spillere som mulig klare til 30 seriekamper, samt eventuelle cupkamper.

Du kan også se intervju med Mini på vår Facebook-side.

Nå venter Arendal på Myra neste fredag til siste treningskamp før det braker løs 2. april borte mot Florø!