Skuffende tap mot Strømmen

Det ender 0-1 på Levermyr i en kamp der vi er det førende laget.

I dag jaktet vi virkelig vår første trepoenger for sesongen. Det var flotte rammer med solskinn og mange tilskuere på J.J. Ugland stadion - Levermyr. Slik ble det dessverre ikke.

Første omgang er jevn og tatt, uten at vi helt klarer å produsere så mange gode målsjanser. Strømmen er farlig frampå tidlig i omgangen, men Knutsen varter opp med en flott redning. Mot slutten av omgangen får vi dog en giganstisk mulighet fra en corner. Det blir mange dueller inni boksen, og det er bare tilfeldigheter at ikke en Jerv-spiller får pirket den i mål.

I andre omgang starter vi friskt. Vi er det førende laget og kommer til en del halvsjanser. Ved et par anledninger kommer Berglann fint rundt på venstresiden og slår 45 ut, men ingen Jerv-spillere kommer på ballen. David scorer også et annulert offside-mål etter innlegg fra Wembangomo. Strømmen får også en veldig stor sjanse, som ender med et skudd som går like utenfor. Helt på slutten er det Strømmen som stikker av med alle tre poengene når de scorer på et innlegg fra høyresiden.

Dermed taper vi for Strømmen i en kamp som også kunne bikket vår vei. Sjansemessig var det en jevn kamp, og vi skulle gjerne sett at vi klarte å bikke kampen i vårt favør i dag. 

Til onsdag venter Donn i 1. runde i cupen, før det blir ny hjemmekamp førstkommende søndag mot Levanger. 

Annonse: