Skuffende hjemmetap mot Ranheim

Det endte 1-2 i dagens kamp på Levermyr.

Det var flott vær og fine rammer rundt årets første hjemmekamp, med nesten 2000 tilskuere på "nye" Levermyr.

Vi åpnet kampen klart best, og kom til fine innlegg som fort kunne endt i mål. Særlig Babajide David kom seg fint rundt på kanten. Nigerianeren ble for øvrig dagens Jerv-spiller etter en god kamp hvor han fikk vist fram noe av det som bor i ham. Etter 31 minutter går Ranheim opp i ledelsen etter at det er vi som har stått for stort sett alt den første halvtimen. Ranheim spiller seg fint opp på sin høyreside, og Reginiussen setter ballen i motsatt side. Etter 35 minutter må Berglann ut med en kjenning, og Danso kommer inn. Like før pause får vi en gigantisk mulighet fra et frispark-innlegg. Glenn Andersen vinner duellen i feltet og skyter i tverrligger. Returen kommer veldig raskt på hodet til Hoel Andersen som header like over metallet. Lagene går til pause på 0-1.

Kampen startet litt rotete rett etter hvilen, og Ranheim øker ledelsen på en corner som blir stanget inn av samme Reginiussen fra første stolpe. Vi har definitivt ikke marginene med oss, fra å kunne gå inn i pause med 1-1 er det heller Ranheim som leder 2-0. Men Jerv-spillerne ga aldri opp, og vi fortsatte å prøve. Til slutt fikk vi uttelling etter 77 minutter med innbytter Jakob Toft som er sist på ballen etter et innlegg! Resten av kampen presser vi naturligvis desperat for en utlikning, men det ville seg bare ikke i dag. Dermed ender det med et noe ufortjent tap for et hardtkjempende Ranheim-lag. Til tross for tap er det mange fine tendenser i angrepsspillet som vi kan bygge på videre!

Nå handler det om å omstille og se framover mot neste kamp, som er borte mot Mjøndalen tirsdag 18. april!