SKRALFESTIVAL er kampsponsor!

Jerv - Nest-Sotra, søndag klokka 1800.

Jerv + Skral = Sant

Søndag klokken 18.00 venter vårsesongens siste hjemmekamp, og denne gangen er det Skralfestival som er kampsponsor.


Skralfestival - Den lille festivalen med det store hjertet

Vi gleder oss over å samarbeide med gjengen i Skralfestival og vi heier på hverandre. Dette synliggjøres i at Levermyr Stadion blir en arena også for Skralfestival til søndag.

Sammen med Skralfestival skal vi lage litt ståhei og moro rundt søndagens Jervkamp, og det blir konkurranser, billettsalg, informasjon og promotering av "den lille festivalen med det store hjertet".

Skralfestival med eget billettkontor på Levermyr

I anledning Jerv - Nest-Sotra rigger Skralfestival opp sitt eget billettkontor i nærheten av Jervsjappa. Her kan du kjøpe festivalpass til Jervpris.

Det blir også konkurranse hvor DU kan vinne Skralfestival-pass.
Og selvsagt vil Dagens Jervspiller få festivalpass til Skralfestival!

Støtt Jerv. Støtt Skral. Vi sees på søndag!

Frivillighet er viktig!

- Skral er avhengig av frivillige og de frivillige gjør festivalen mulig, sier "frivilligmor" Sylvia Jacobsen i Skralfestival.

Vi har maaaange frivillige som bidrar og hjelper oss med mange forskjellige oppgaver, men trenger flere til å bidra på årets festival.

- Samarbeidet mellom Jerv og Skral er positivt for begge parter, og vi er begge lokale aktører med stort fokus på frivillighet, engasjement og publikum. Både Jerv og Skral trenger at dette fungerer for at det skal bli suksess på "banen", enten det er fotballbanen eller på festivalarenaen, sier salgs- og markedssjef i FK Jerv, Trond Christoffersen.

Vi er stolte over å være bestevenner og bistå for å skape oppmerksomhet og engasjement for hverandre, avslutter han.

Det blir delt ut informasjon på søndagens kamp, i tillegg til at Skral har eget billettkontor , egen konkurranse for publikum og egen informasjonsstand på kampen.

Kan du tenke deg å være frivillig på Skral?

frivilligplakat versjon 1[1]

Annonse fra Obos-ligaen: