Artig og kreativt pauseinnslag

Kan man bygge et hus på under fem minutter? Kan man få to byggesett inn på Levermyr stadion uten at man bryter reglene til NFF? Ja, til begge spørsmålene. Og for et artig pauseinnslag publikum fikk se.

Som kampsponsor ønsket Skalahus Grimstad å gjøre noe annet under søndagens kamp mot Sandefjord. Hva med å bygge et hus på 5 minutter? To lag ble utfordret til å være med på en uhøytidlig konkurranse i pausen, dog med 5000 kroner til vinnerlaget. Det var Leif Tore Clausen og Aina Sagen på det ene laget og Kevin Svenningsen og Bjørn Martin Byberg på det andre.

Sjefene i Skalahus, Magnus Kristiansen og Marius Mathiassen hadde før kampen organisert målkonkurranse, eller Skalahus-challenges som et lite forvarsel på hva som skulle skje i pausen. Og underholdning og action ble det. Begge lagene kjempet hardt og de fulgte hverandre tett inntil Kevin og Bjørn Martin tok seieren og pengegevinsten til slutt. Dette var gøy medgir Marius etter kampen og opplevde at publikum satte pris på det kreative pauseinnslaget. Hva blir det neste fra gjengen til Skalahus?

Annonse fra Obos-ligaen: