Sesongkortene har ankommet!

De nye sesongkortene er klare - og snart kan du hente DITT sesongkort!

Det er drøye to og en halv måned til Obosligaen 2017 sparkes igang.
Det starter borte mot nyopprykkede Florø, søndag 2.april - før Ranheim ankommer JJ Ugland Stadion Levermyr til årets første hjemmekamp, søndag 9.april kl 1800.

Har du kjøpt sesongkort?

Vi har solgt bra med sesongkort - men har fortsatt mange ledige plasser. Nå kan DU sikre deg fast plass for sesongen 2017. Vi kan friste med oppgjør mot Bodø/Glimt, Mjøndalen, Fredrikstad, Kongsvinger - og ikke minst naboduellene mot Arendal Fotball og IK Start. 

Har du sesongkort - er du sikret plass på alle disse kampene!

Klikk deg inn og kjøp sesongkort idag. 
Besøk våre billettsider her

Egne sesongkortfordeler

Med sesongkort for sesongen 2017 vil vi også friste med flere gunstige fordeler. Du vil bli en del av vår handelsbase, og få tilgang til tilbud og fordeler hos våre sponsorer og samarbeidspartnere. 

Sesongkortdag 2017
Hentingen av sesongkortet i år vil bli med et lite arrangement, kun for deg som har kjøpt sesongkort. Her vil vi by på noen hyggelige overraskelser, tilbud og fordeler - og ikke minst et sosialt arrangement sammen med både spillergruppen og trenerapparatet.

Mer informasjon vil komme snart!


Bli medlem av FK Jerv idag!

Vi ønsker å utvide vår medlemsbase, og ber derfor alle som ikke er medlem om å bli medlem av FK Jerv idag. En enkel og veldig uforpliktende måte å støtte klubben i ditt hjerte. Medlemskap koster kr. 400,- per år, og passer for alle i alle aldre - både gutter, jenter, damer og herrer. 

Meld dere inn idag - følg linken til vårt medlemsregistrering her.

Annonse: