Seier mot Ull/Kisa i varmen

Vi avslutter treningsleiren med å vinne 1-0 over Ull/Kisa i siste treningskamp før hjemreise.

God førsteomgang

Vi startet kampen på best mulig måte når vi etter kun tre minutter gikk opp i 1-0 ledelse. Larsen vant ballen høyt i banen, spilte ballen fint til Dang som slo et nydelig innlegg på første stolpe. Aase skle ballen i mål på elegant vis, og vi gikk opp i 1-0 ledelse.

Etter kun ti minutter var Aase nær ved å doble ledelsen etter et flott innlegg fra Zernichow, men keeperen til Ull/Kisa stod i veien.

En god første omgang hvor vi jobbet godt sammen og var aggressive i presset. Vi var på hugget og var oppi Ull/Kisa spillerne med engang de fikk ballen. Vi vant ballen høyt i banene ved flere anledninger og  det var alltid flere spillere som ønsket å bidra offensivt når muligheten bydde seg. Vi fikk til masse godt spill både offensivt og defensivt, og vi var flinke til å vri spillet ved enkelte anledninger. Vi fikk også til mye godt spill i midtbaneleddet, og vi fikk tredd gjennom på kantene.

Ull/Kisa kom kun til noen muligheter som vi fikk averget.

Mer jevn andreomgang

Etter hvilen var vi ikke like på hugget og vi lot Ull/Kisa komme mer inn i kampen og de fikk kjenne mer på ballen. Uten de store sjansene noen veier, ble det en mer jevntspilt andreomgang hvor vi slurvet litt mer når vi hadde ball. Vi var dog gode til å spille oss ut bakfra og fikk til noe godt spill i andreomgang også. Alt i alt noen hakk opp fra forrige treningskamp, og vi sier oss fornøyde med oppholdets siste treningskamp.

Nå reiser gutta hjem i morgen tidlig og de får helgen fri for å lade batteriene. På mandag er de tilbake på feltet for fult.