Tilbake på vinnersporet etter solid seier!

Vi slår Nest-Sotra 4-1 på Levermyr i dag!

Etter to kjedelige bortetap var vi i dag revansjesugne og klare for å komme tilbake på vinnersporet. Og det gjorde vi virkelig!

- Første omgangen er veldig bra, sier sjefen selv, Sandstø. Vi produserer masse sjanser og får også uttelling. Men det tar en god halvtime før den sitter. Hagen banker ballen i mål fra ca. 16 meter! Etter 37 minutter øker vi ledelsen når Hoel Andersen sklir inn et lavt innlegg fra Berglann. Dermed går vi til pause med en komfortabel ledelse. Til tross for at bortelaget ikke produserer mye i den første omgangen, kunne de fort fått en tidlig ledelse. Et skudd fra 20 meter endrer retning og går i stolpen.

- De første ti minuttene av 2. omgang er det eneste som ikke er bra i dag. Nest-Sotra gjør en formasjonsendring og det tar litt tid før vi klarer å få kontroll på det, forklarer Sandstø. Men vi kommer oss til hektene og begynner å styre kampen igjen, slik som i første omgang. Etter 67 minutter øker vi ledelsen ytterligere. Berglann drar seg herlig forbi en Nest-Sotra-forsvarer og skyter fra skrått hold. Skuddet går i keeper og i mål! Bare 5 minutter senere får bortelaget en redusering, men seieren er aldri i særlig fare. Men etter 82 minutter kommer den berømte spikeren i kista når Zernichow scorer sitt første mål i jervdrakta! Brice gjør et fantastisk forarbeid når han fører ballen med seg 50 meter. Han slipper til Zernichow, som plasserer ballen i lengste. 

Vi tar altså en deilig og viktig 4-1-seier på Levermyr i dag, og er tilbake på vinnersporet, og fullt med i toppen på en 5. plass - med bare 3 poeng opp til 2. plass! Heia Jerv!

Annonse fra Obos-ligaen: