Resultatet av Sammen for Grimstad!

Litt på etterskudd - men her er "vareopptellingen" etter Sammen for Grimstad. Vi gleder oss til å utbetale beløp, uansett størrelse til både Gatelag, naboklubber, korps, lag og foreninger i Grimstad!

TAKK FOR AT DU VAR MED - SAMMEN FOR GRIMSTAD!

I lys av alt som har skjedd, så er vi på overtid med denne informasjonen. Men den er absolutt ikke glemt - og vi er stolte over hva vi fikk til - og tenker at slike formål og aktiviteter ønsker vi å gjøre mer av!

19 aktører fikk støtte fra bidragsytere der ute, som bryr seg både om Jerv og andre lag og foreninger. Det er beløp i forskjellige størrelser, men tanken bak hele konseptet var å bruke en vanskelig tid, til å sette fokus på positive ting. Og det er vi fornøyd med å ha utrettet.

Fleste av dere som fulgte reisen og gav støtte, valgte å gi støtte til FK Jerv og våre prosjektet, men vi er også glade for at vi klarte å engasjere noe bredere og mer enn bare oss selv.

Hvem fikk støtte - og hvor mye ble det?

FK Jervs B/U-avdelingkr. 2600 Express fotballkr. 500
Imås ILkr. 1000 Friskis & Svettiskr. 200
Grimstad Løpeklubbkr. 200 Fjære og Grimstad skolekorpskr. 700
Lia ILkr. 300 Amazon Grimstadkr. 2600
Champagnepigenekr. 100 Svabergetkr. 2400
Kystlaget Terje Vigenkr. 100 Grimstad Sykleklubbkr. 100
FK Jervs Gatelagkr. 1100 Grimstad Bys velkr. 100
Holvika Skolemusikkkr. 100 Allegro Ballettstudiokr. 100
Rasteplassenkr. 100 FK Jervs Seniorgruppekr. 100
Instituttetkr. 200   

Totalt skal det nå sendes ut kr. 12600,-

Vi skulle ønsket oss å kunne dele ut så mye mye mer, men samtidig så er det viktigste å skape engasjementet og sette alle byens flotte frivillige, lag og foreninger på kartet.

Totalt ble det en gitt nærmere kr. 75000,- til Sammen for Grimstad.
 

T-skjorter og billetter til kamp
I Coronatider så endres regler for hva som er lov og ikke lov hele tiden. Nå som det faktisk også blir lov med noe publikum på kampene - så kan vi gjøre en aktivitet rundt de som kjøpte Sammen for Grimstad-pakker som inneholdt billetter. Disse blir kontaktet direkte - for å avtale direkte om bruk av billetter, og til hvilken kamp.

SAMMEN FOR GRIMSTAD - t-skjorten 
T-skjorten skal snart i trykken, og er klar for å deles ut. Denne t-skjorten blir en limited edition, men vi trykker noen ekstra som vi vil bruke i aktiviteter, som har et samfunnsnyttig formål - for byen vår, og alt det positive som skjer!

Dere som kjøpte VIP-pakken og bedriftspakken, kan glede dere til en eksklusiv, flott t-skjorte - som viser deres engasjement for byen vår!
Dere blir kontaktet for å avtale størrelsen på t-skjorten.

TAKK FOR AT DU BIDRO! 

Vi står sterkere når vi står
SAMMEN FOR GRIMSTAD!

Annonse fra Obos-ligaen: