Poengdeling mellom Jerv 2 og Våg

Jerv 2 ledet til pause, men måtte ta til takke med et poeng etter kveldens kamp.

Kveldens Jerv 2 kamp endte med poengdeling for den unge troppen. Jerv startet klart best, men så seg nødt til å benytte et bytte innen det var spilt 10 minutter. Dagens kaptein, Tor Axel Bringsverd, måtte av banen med smerter i skulderen etter en hard smell. Jerv fortsatte å presse på å gikk opp i 1-0 ledelse ved Anthony Okachi.

Ikke lenge etter første scoring var Okachi frempå igjen og satte sikkert inn 2-0. Våg kom mer inn i kampen de siste 15 minuttene av andre omgang og fikk redusert til 2-1. Jerv er nær scoring igjen rett før pause, med et langskudd som går stolpe ut.

Forsvarte seg til poengdeling

I andre omgang får Våg komme mer inn i kampen og det er kun godt keeperspill av Boujar som gjør at Jerv fortsatt har ledelsen. Men Våg fortsetter presset og får tilslutt utligning.

Kampen ender 2-2 på Levermyr.

Jerv 2 ligger nå på 6.plass med 26 poeng i 4.divisjon.