Poengdeling i lokaloppgjøret

Det endte med poengdeling på Levermyr i kveldens oppgjør. En meget god kamp av et nokså ungt Jerv 2 lag.

Det ble som forventet en kamp med tøffe dueller og taklinger. Begge lag gikk for seier, og det kom godt frem i kampbildet. Jerv 2 startet meget bra og gikk opp i ledelsen 1-0 etter scoring etter snaue 20 minutter. Med god temperatur på banen jaget Jerv dobling av ledelsen, men scoringen uteble for hjemmelaget. Express presset på og fikk satt utligningen etter snaue 45 minutter. Lagene gikk til pause på stillingen 1-1, etter en meget god omgang av et ungt Jerv lag.

Etter pause stormet Jerv 2 rett i angrep og satte inn 2-1 ledelse etter 47 spilte minutter. Men gleden varte ikke lenge. Kun tre minutter senere, i det klokken paserte 50 spilte minutter, utlignet Express nok en gang, og stillingen viste 2-2. Etter mye frem og tilbake, med store sjanser til begge lag, var Express hakket vassere å satte inn 2-3 til full jubel og sikret opprykk for laget fra Fevik. Men Jerv fortsatte å kjempe iherdig og i det klokken viste 90 + spilte minutter blåste dommeren i fløyten og pekte på straffemerket. Jerv får en helt korrekt straffe og setter inn utligningen. Kampen ender 3-3 på Levermyr. En sterk prestasjon av det unge Jerv laget.

- Et lokaloppgjør med mye trøkk, hvor vi står bra opp. Vi klarer oss bra i det defensive stort sett gjennom hele kampen, men slipper inn litt enkle mål. Offensivt skaper vi en del og kunne scoret enda flere, oppsummerer trener Erik krokvik.

Jervs målscorere:
Elias Rydningen (1)
Anthony Okachi (1) - Straffespark.
Daniel Roppestad (1) - Selvmål?

Så benytter vi anledningen til å gratulerer Express med opprykk til 3.divisjon etter at rivalen på 2.plass spilte uavgjort, og opprykket ble dermed avgjort før siste serierunde.