Palmesus-konkurranse sponset av NorgesEnergi!

NorgesEnergi arrangerte konkurranse med A-lagsspillere om Palmesus-billetter!

Palmesus-billetter

Torsdagens 2. trening for A-lagsspillerne var ikke en hvilken som helst trening. Det var nemlig en konkurransebasert økt, der vinnerlaget stakk av med en premie sponset av NorgesEnergi. Premien var helgebilletter til Palmesus-konsert i Kristiansand! NorgesEnergi hadde tilsammen 10 billetter som de delte ut, så vinnerlaget på 3 kunne ta med seg noen flere på konsert, som kan være en fin avkobling og påfylling av energi før søndagens kamp mot Ull/Kisa. 

Stor innsats

Konkurransene var forskjellige tekniske fotballøvelser, som å chippe en ball oppi en bøtte, skru en ball inn fra død vinkel, og treffe tverrliggeren. Det var stort konkurranseinstinkt og herlig innsats fra spillerne. Til slutt var det 3-mannslaget bestående av Erixon Danso, Christopher MacConnacher og Espen Knudsen som  dro i land seieren! 

God samarbeidspartner 

NorgesEnergi er en av Jervs "gullpartnere". De er en verdifull og god sponsor for oss, og begge parter drar god nytte av samarbeidet. Er du klar over at du kan bytte til billig strøm hos NorgesEnergi, og samtidig støtte Jerv? Skaff deg supporterstrøm du også! Send SMS med JERV til 1908 i dag!

Vi ønsker å takke NorgesEnergi for flotte premier til dagens konkurranse!

Her er noen klipp fra konkurransen:


Annonse fra Obos-ligaen: