Jerv 2 slo Arendal 2 1-3 på Myra i kveld

Jerv 2 har virkelig startet sesongen i 4. divisjon bra, og den gode trenden fortsatte mot Arendals andrelag i kveld. Det var et sterkt Jerv 2-lag som stilte på Myra, en god blanding av unge Grimstad-gutter og mer meritterte A-lagsspillere som Jan Jenssen.

Jervs lag:

Stian Christensen; Petter Ølberg, Aleksander Jørgensen, Halvor Hovstad (kaptein), Sander Haugen; Jan Jenssen, Simen Aanonsen, Martin Hoel Andersen; Vegard Somdal, Jakob Toft, Berry Gerezgi

Allerede etter noen få minutter kommer det to mål, ett i hver ende. Det er Vegard Somdal som putter vårt første etter 7 minutter like etter at Arendal går opp i ledelsen. Etter 24 minutter går vi opp i ledelsen med Martin Hoel Andersen etter herlig forarbeid av først Jan Jenssen og deretter målscorer Somdal. Det ble med disse 3 målene i den første omgangen.

Like etter sidebytte øker vi ledelsen til 3-1, denne gang med lyngdølen Jakob Toft, som på nydelig vis skrur ballen i lengste kryss fra hjørnet av sekstenmeteren. Den andre omgangen bølger stort sett fram og tilbake, og begge lag kunne absolutt ha scoret flere, men det blir med de fire målene på Myra Idrettspark. Jevnt over spiller vi en god kamp, og tar nok en seier i 4. divisjon, og vi har nå 5 seire på 6 kamper!