Ny Salgs- og markedssjef!

Rune Nøstvik er FK Jerv nyeste signering!

Rune Nøstvik blir Jervs nye Salgs- og markedssjef

Han er kjent for mange både fra Grimstad maraton, Grimstad Skifestival, radioprogrammet Sprettert, Stine Sofies sommerskole og mye mye mer. Med andre ord en driftig mann som får ting til å skje.
Nå blir han ny Salgs- og markedssjef i FK Jerv.

Klubbens utvikling på markedssiden har økt enormt gjennom de siste 4 årene, og nå er det Nøstvik som skal styre denne delen av klubben videre.

Stolt og ydmyk!
- Dette er stort og jeg gleder meg veldig til å ta fatt på jobben, sier den nye Salgs- og markedsjefen, Rune Nøstvik.

Han er nylig fylt 50 år, er far til to danseglade jenter og har 19 år bak seg i legemiddelbransjen. I tillegg til å ha vært en engasjert mann i mange profilerte aktiviteter og arrangementer i Grimstad.

Tidligere fotballspiller på 2.divisjonsnivå
- Jeg kjenner ikke Jerv veldig godt, bortsett fra at jeg er veldig glad i fotball så jeg følger med og har fått med meg endel av utviklingen av klubben.
Jeg har selv spilt for Asker fotball i 2. og 3. divisjon.

Med resultatene og utviklingen de siste årene hadde det jo vært stas med Eliteseriespill på Levermyr i fremtiden. Kanskje når klubben fyller 100 år, sier han med et smil. 

Jeg gleder meg veldig til å komme inn i fotballmiljøet igjen.

Spent på jobben og gleder seg
- Jeg er ydmyk til det grunnlaget som er skapt og ser at min forgjenger Trond Christoffersen har gjort en fabelaktig jobb for klubben. Store sko å fylle, men ser dette som en utfordring for meg til å skape noe for Jerv og Grimstad, fortsetter han.

Jeg er superklar for jobben og det klør i fingrene etter å komme i gang. Og jeg  vil sparre mye med min forgjenger slik at jeg kan være best mulig rustet til å ta fatt på jobben fra august.

Et fantastisk sponsornettverk!
- Jerv har et solid og etablert sponsornettverk, og jeg ser frem til å treffe alle sponsorene og bli kjent med dem. Med nesten 90 aktive sponsorer, så blir dette min førsteprioritet, avslutter Rune.

Jeg er klar for å blø for drakta!
- Rune Nøstvik - FK Jervs nye Salgs- og markedssjef


Klubben er godt fornøyd med ansettelsen

- Vi er glade for at vi klarte å få til en avtale med Rune Nøstvik som vår nye salgs- og markedssjef, forteller Petter Nordby som er nestleder i FK Jervs hovedstyre.

Det var flere gode kandidater i prosessen til det som er sett på som en svært viktig jobb i klubben, men Rune var rett mann for oss nå, fortsetter han.

- Rune har gjennom sine ulike prosjekter vist en imponerende gjennomføringsevne, noe vi gleder oss til at også FK Jerv kan få ta del i. Dessuten har han vist at han har kjærlighet til Grimstad og da er det naturlig og også etablere et kjærlighetsforhold til FK Jerv. Våre trofaste sponsorer har utvilsomt noe å se frem til når Rune blir varm i trøya.

Dessuten går han til et veletablert opplegg gjennom den flotte innsatsen som Trond Christoffersen har lagt ned gjennom de siste årene, poengterer Nordby.


Vi ønsker Rune Nøstvik velkommen til FK Jerv!

Annonse fra Obos-ligaen: