Ny avtale med Mur i Sør!

Selskapet skrev idag ny avtale som Gullsponsor i Jerv

Mur i Sør AS signerte idag en ny sponsoravtale med FK Jerv - som gjør dem til Gullsponsor i 2017. 

Mur i Sør er et sørlandsbasert entreprenør- og eiendomsutviklingsselskap med hovedkontor i Østre Lohnelier i Søgne. Selskapet har prosjekter gående over hele Sørlandet. Mur i Sør AS ble etablert i 2001 og har ca 60 ansatte. 

- Vi her i vest er blitt Jervsupportere og synes det er gøy å være med på det positive som skjer i og rundt klubben i Grimstad, sier daglig leder og eier Tom Arne Aamodt i Mur i Sør AS. 

- Jerv er blitt en solid klubb for hele Sørlandet og står godt til vår satsning som entreprenør og utvikler i landsdelen, fortsetter han.

Mur i Sør AS var ny sponsor i FK Jerv foran 2016-sesongen, og skrev idag under på en ny sponsoravtale for 2017-sesongen. Mur i Sør AS vil være synlig fra topp til bredde.
De vil inngå som en av klubbens Gullsponsorer, og være godt synlige med logoer på bekledning til A-laget, utviklingsavdelingen/barne- og ungdomslagene, fotballakademiet og med arenareklame.

- Vi gleder oss til sørlandske fotballderbyer mellom de tre lagene i divisjonen og her på huset heier vi selvsagt på Jerv!, sier Aamodt med et smil.

Mur i Sør signerer.jpeg
Eier og daglig leder Tom Arne Aamodt i Mur i Sør AS signerer ny sponsoravtale med FK Jerv!
Latteren og smilene satt løst under signeringsmøtet idag - og begge parter gleder seg til et spennende fotballår. Vi gleder oss til et nytt år med Mur i Sør AS på laget!

Les mer om Mur i Sør AS på deres hjemmesider og se filmer her!

Annonse: