Ny avtale med JM Auto AS!

Volvo- og Renaultforhandleren fortsetter på Jervlaget!

Fra sine flotte lokaler på Stoa vil JM Auto AS fortsette som sponsor i FK Jerv. Aust-Agders forhandler av Volvo og Renault gleder seg til en ny, spennende Jervsesong - hvor spesielt lokaloppgjørene får oppmerksomhet. 

- Jerv har hatt en fantastisk reise de siste sesongene og vi er stolte over å spille på lag med klubben. Her er både ansatte og kunder begeistret over det som skjer med sørlandsfotballen - og her heier vi selvsagt på Jerv, sier Ove Hagen som er daglig leder i JM Auto AS.

Han sier dette vel vitende om at de holder til svært nærme naboklubbens domene, men sier at det allikevel ikke er tvil om at Jerv er klubben på huset.

JM Auto AS er en lokal forhandler av det franske merket Renault og svenske Volvo og bruker sponsoratet i Jerv til å profilere seg og sine merker. Gjennom sponsoratet og profilen har forhandleren hatt godt med salg, men legger nå sammen med klubben frem en god løsning for å øke både salg og støtte ytterligere.


Handler du hos JM Auto - støtter du FK JERV!

Den nye avtalen mellom Jerv og JM Auto AS er nå mer enn bare en ren sponsoravtale, som handler om synlighet.

Nytt i 2017 er at Jerv mottar en støtte for hver nybil som selges eller leases hos JM Auto AS. Så enten du vurderer fransk eller svensk - så støtter du Jerv med noen tusenlapper! Så spør om Jervavtalen når du skal handle!

- Vi har stor tro på at dette kan skape en god effekt for vinn-vinn. Her vet vi også at flere sponsorer bruker denne handelsmodellen, med stor suksess.

Vi har her funnet en god modell for sponsorat og handelspartner, som gir begge parter god valuta i avtalen. Vi har biler som kan dekke alle ønsker for bilkjøpere - enten det er fransk eller svensk, high end, elektrisk, økonomisk og om det er kjøp eller leasing, avslutter Hagen - før han inviterer alle inn til en hyggelig bilprat med teamet hos JM Auto AS!

Besøk JM Auto AS i deres butikk på Stoa eller sjekk ut deres websider her!
Velg JM Auto AS for din neste bilhandel!

Annonse: