Ny 3-års avtale med Fair Deal!

Fair Deal AS har skrevet ny sponsoravtale med FK Jerv

Fra hovedkontoret i Grimstad jobber Fair Deal med hele verden som sin arbeidsplass. Og hjertet banker selvsagt for oss gule og blå i Jerv!

Fair Deal er en innkjøpspartner for bedrifter og bistår sine kunder med å skaffe varer og tjenester fra leverandører i hele verden. Selskapet er spesialister på områder i Asia og har en kundeportefølje som er solid både i Norge og utlandet.

Deres nyeste konsept, er de smarte møbleringsløsningene som er under konseptet Fair Deal Smart Furniture. Smart Furniture er som navnet sier, en smart og effektiv måte å møblere på. Og her er vår egen nummer 7, Ulrik Reinaldo Berglann, ansatt som selger.

- Vi er et lite internasjonalt selskap, med et stort hjerte for lokalmiljøet vårt og er involvert i mange klubber og foreninger, men jeg må innrømme at jeg får litt ekstra gåsehud når det kommer til Jerv, sier daglig leder og Jervpatriot Jan Erik Groos.

Han har selv vært involvert som både spiller og trener i aldersbestemte nivåer i Jerv, har fulgt Jerv tett i mange år og det er ikke blitt mindre de siste årene.
Nå reiser han både på hjemmekamper og bortekamper og er involvert i klubbens markedsråd.

- Jeg prøver å se alle kamper jeg kan, enten jeg er hjemme, må reise på bortekamp eller om jeg må streame dem på jobbreiser, forteller Groos. 

Leverandør og sponsor


Fair Deal er innkjøpspartner også for Jerv, og bistår med å skaffe klubbens supporterutstyr som skjerf, luer, capser og annet. 

- Vi er med i Jerv fordi vi har et hjerte for klubben, samtidig er vi veldig opptatt av et godt sponsorsamarbeid og et fungerende sponsornettverk. Og der er det ingen i regionen som kan matche Jerv, fortsetter Groos.

Med lanseringen av Smart Furniture har også Fair Deal lansert en kickbackløsning, som gir Jerv noe for hver Smart Furniture løsning som selges via linken til FK Jerv. Enten det er privatpersoner eller bedrifter/eiendomsutviklere som handler stort.

- Vi er glade for å ha kommet til enighet med lynvingen på laget, Ulrik Berglann, som vi har ansatt som en selger. Han er både kjapp i beina, kjapp i replikken og har nok selvtillit til at vi tror han vil lykkes hos oss, sier Jan Erik Groos.

Fair Deal vil være synlig både på treningstøyet til spillerne, med solid arenareklame og være en meget aktiv sponsor i klubbens sponsornettverk.

- Vi gleder oss over å spille på lag med Jerv de neste 3 årene og ser frem til klubbens videre utvikling, avslutter Groos.

Sjekk ut deres websider og facebooksider her.

Annonse: