Ny 3-årig avtale signert!

Moment Analyse AS satser med Jerv de neste 3 årene!

3 nye år med Moment Analyse AS!

Analyse- og rådgivningsselskapet Moment Analyse AS signerte nylig den nye sponsoravtalen med FK Jerv, som strekker seg over de tre neste årene.
Og trekker frem klubbens tankegang i markedsarbeidet, kontinuerlig forbedring og et velfungerende sponsornettverk som nøkkelen for den nye avtalen.

- Moment Analyse er opptatt av langsiktighet som fundament for gode relasjoner og opplever nettverket som Jerv fasiliteter for partnerne som meget veldrevet, sier daglig leder Christian Dversnes i Moment Analyse AS.

Når FK Jerv er opptatt av innsikt som et element i markedsarbeidet, kombinert med det formaliserte samarbeidet med IK Start, er det naturlig for Moment Analyse å forlenge samarbeidet med FK Jerv med en treårig avtale, fortsetter han.

Kontinuerlig forbedring
- Moment Analyse tror på kontinuerlig forbedring. Vår praktiske tilnærming gjør at vi kan tilby en løsning som er skreddersydd enten det gjelder å forsterke eksisterende kunderelasjoner, bedriftens merkevarestyrke eller markedspotensial, sier Dversnes.

Viktig verktøy for FK Jerv

- Vi er opptatt av å utvikle vårt sponsorarbeid og kunne ta nye steg rundt det å være sponsor i Jerv. Samarbeidet med Moment Analyse bidrar til at vi kan analysere og jobbe målrettet med sponsorene våre. Her får vi verktøy for hvordan vi bør jobbe, drive oppfølging og muligheten til å hele tiden se etter forbedringspotensiale i det vi gjør, sier Trond Christoffersen, Salgs- og markedssjef i FK Jerv.

Verktøyet fra Moment Analyse bidrar til økt profesjonalitet og seriøsitet i det vi gjør og på måten vi jobber med våre samarbeidspartnere gjennom året, fortsetter han.

Vi gleder oss over en ny langsiktig avtale med Christian Dversnes og Moment Analyse. 

- Kickback til Jerv
Jervfamilien som handler med Moment Analyse gir samtidig er viktig bidrag tilbake til FK Jerv, så på denne måten skaper vi vinn-vinn for alle parter.


Om Moment Analyse AS
Moment Analyse AS er et analyse- og rådgivningsselskap lokalisert i Markens gate 8 i Kristiansand. Selskapet leverer kvantitative og kvalitative markedsanalyseprosjekter for fremgangsrike virksomheter innenfor mange bransjer.

Les mer om Moment Analyse AS her.

Annonse: