Nils Petter valgte Kilandssenteret!

Vår bestemann mot Rosenborg i cupen - har valgt å støtte Kilandssenteret i samarbeid med NorgesHus Grimstad og Montér Grimstad!

Når dommeren blåste av kampen mellom Jerv - Rosenborg i cupen tidligere i august, så var det Nils Petter Andersen som ble kåret til Dagens Jervspiller!

Forsvarskjempen leverte en strålende kamp og gjorde jobben for Rosenborgspillerne litt ekstra vanskelig denne dagen. Og som vår bestemann fikk Nils Petter flere flotte premier fra våre sponsorer. 

Gave med mening!

En av kampsponsorene mot Rosenborg, NorgesHus Grimstad, ønsket å gi en bestemannspremie med betydning også utenfor kamparenaen.

NorgesHus Grimstad og Montér Grimstad gikk derfor sammen om å gi en gave som skulle gis videre til et formål eller organisasjon som kunne trenge gaven.
Gaven var to snekkere fra NorgesHus Grimstad i én dag, og en materialpakke fra Montér Grimstad til verdi av 5.000kr.

Og nå er formålet valgt!

Nils Petter valgte Kilandssenteret!

Idag var den offisielle overrekkelsen av gaven Nils Petter fikk i bestemannsprisen.

- Etter at vi besøkte Kilandssenteret på teambuilding med Jerv før sesongen, så synes jeg det var hyggelig å kunne støtte dem med en slik gave som dette, fordi jeg vet det vil bety mye for dem og alle de som besøker senteret gjennom året, forteller Nils Petter.

Kilandssenteret eies av Grimstad Røde Kors og driftsansvarlig er Jon Tønnevold.
Og Tønnevold er veldig glad for bidraget fra Jervspilleren og de to sponsorene.

- Dette er noe vi setter stor pris på, og noe som kommer godt med i utviklingen videre her på Kilandssenteret, sier Tønnevold.

Sammen med de to sponsorene (Johan Fredrik Lehland fra NorgesHus Grimstad og Arne Grandal fra Montér Grimstad) stilte Nils Petter opp hos Tønnevold til en liten lunsj og prat om både fotball, Kilandssenteret og de mulighetene dette gir.

Bidraget går til utvikling av Kilandssenteret

- Nå skal Jon på Kilandssenteret sammen med NorgesHus Grimstad og Montér Grimstad finne ut hva gaven skal brukes på, sier Nils Petter.

Jeg er veldig glad for at det kommer godt til nytte og at det kan være med å bidra til videre utvikling av Kilandssenteret, tilbudet de har og til gode for alle de besøkende de har i løpet av året, avslutter han!

Annonse fra Obos-ligaen: