Netsecurity med ny avtale!

Teknologiselskapet Netsecurity har signert ny sponsoravtale

Netsecurity fortsetter som Jervsponsor!

- Vi er noen i selskapet som er veldig fotballinteresserte, og da er det Jerv som er laget her til lands, forteller Jarle Tiller Bjørntvedt i Netsecurity.

Vi er i stadig vekst og vokser hovedsakelig andre steder i landet enn her på Sørlandet, så det finnes nok noen som kan finne på å sympatisere med andre lag også, men det snakker vi ikke om, fortsetter han.

- Jervs utvikling på banen de siste årene har vært fantastisk og samtidig er det et solid, godt nettverk rundt klubben av spennende sponsorer og muligheter. Det er mange gode møtepunkter som både handler om fotball, men også mye om å drive business. Dette er viktig for oss i Netsecurity, sier han.

Stolt sponsor!
- Jeg er stolt over å kunne bidra som sponsor for klubben min, avslutter Bjørntvedt, som garantert er selskapets største Jervsupporter!

Spesialister på It-sikkerhet og nettverk
Netsecurity har siden oppstarten i 2009 vokst kraftig og har egne kontorer i Oslo, Bergen, Kristiansand, Grimstad og Stavanger. Selskapet er eid av Agder Energi Venture. Netsecurity er spesialister innen it-sikkerhet og nettverk, og har en solid kundeportefølje over hele landet.

Les mer om Netsecurity her.

Annonse fra Obos-ligaen: