Neste hjemmekamp er mot Lillestrøm

Her følger viktig info til kampen mot Lillestrøm

Restriksjoner på antall billetter - også mot Lillestrøm

Som ved våre to andre hjemmekamper, så vil det også mot Lillestrøm være restriksjoner på antall billetter og hvem som får plasser til kampen.

Kun 200
Det er utfordrende prosess for oss i klubben å tildele billetter til kun 200 personer, men vi skal gjøre dette så rettferdig vi kan.
Vi skulle gjerne hatt flere enn 200, men vi er dessverre nødt til å følge de regler og protokoller som er gjeldende. Og det gir oss kun muligheten til 200.


Hvem får billett?
Som tidligere vil vi kontakte sesongkortholdere, og etterhvert sponsorer og Svaberget - for å tilby de 200 setene som kan benyttes.
Det vil ikke være plass til alle, og vi ber derfor alle om å respektere dette.

Kan du ikke bruke sesongkortet ditt, så si ifra. Det er garantert noen andre som vil på kamp. Videre, så vil det være loddtrekning blant andre som har rettighet til billetter, om pågangen er stor og antallet er for høyt.

Svarfrist: Fredag 24.juli
Det vil gå ut informasjon til alle sesongkortholdere i løpet av tirsdag 21.juli, hvor dere blir bedt om å gi tilbakemelding om dere ønsker å være med i trekningen av billetter til kampen.

Svarfrist på dette er fredag 24.juli. Vi trenger denne tiden for å sikre god oversikt, og dermed også kunne tilby billetter til de som skal ha, på en så rettferdig måte som mulig. 
Noen vil bli skuffet, dessverre. Men vi håper snart å kunne åpne opp kampene for enda flere tilskuere!

Vil du på kamp?
- Gi oss beskjed!

Følg anvisninger i den SMS som du mottar som sesongkortholder, eller send en epost til billettkontoret - for å underrette om din interesse.

Bruk denne mailadressen:billett@fkjerv.no

Spre gjerne budskapet til andre bekjente som har sesongkort. Så alle får gitt beskjed om de vil, eller ikke vil/kan, på kamp!

Heia Jerv!
 

Annonse fra Obos-ligaen: