Mur i Sør forlenger og utvider.

Mur i Sør fortsetter kontrakten med å være gullsponsor for FK Jerv og klemmer ytterligere til med å bli hovedsponsor for Gatelaget vårt. Det kaller vi en god dag for FK Jerv.

Det å komme til hovedkontoret til Mur i Sør i Søgne og møte sjefen selv, Tom Arne Aamodt for kontraktsforhandlinger er en herlig opplevelse. Dette er en leder med mange baller i lufta og prosjekter samtidig. Da Jervs utsendte markedssjef kom på besøk, fikk han oppleve 30 minutter av Tom Arnes liv. Under denne halvtimen, ble det tid til lunch, kaffe, fem telefoner, kontraktgjennomgang, nysignering som hovedsponsor for Gatelaget, samt stille opp som fotomodell. Tempo og arbeidsglede er i alle fall noe Tom Arne har mye av.

Mur i Sør er et sørlandsbasert entreprenør- og eiendomsutviklingsselskap med hovedkontor på Lunde i Søgne. I dag har de 70 medarbeidere. Mur i Sør sitt arbeid omfatter nybygg av boliger, næringsbygg, anleggsprosjekter, offentlige bygg, samt tilbyr dem ulike håndverkstjenester til private innenfor renovering, mur, flis og betongfag. Deres visjon er enkel: god kvalitet til avtalt pris -hver gang.

Annonse: