Montér Grimstad - en lønnsom handelspartner

Montér og Optimera fortsetter sitt Jervsponsorat

Legg handelen til Montér Grimstad - en vinn-vinn-vinn situasjon!

- Vi er stolte Jervsponsorer og har vært det i mange år, sier Arne Grandal som er daglig leder på Montér Grimstad. 

Montér Grimstad og Optimera har spilt på lag med Jerv i flere år og det ønsker vi å fortsette med. Mens Optimera er proffenes leverandør, så er vi i Montér opptatt av å hjelpe deg som privatperson med dine prosjekter, uansett om du skal bygge garasje, trenger nytt kjøkken eller bare en ny gressklipper, fortsetter han.

Montér / Optimera
Montér er en del av Optimera - Norges største aktør innen salg og distribusjon av byggevarer, trelast og interiør med 200 utsalgssteder, 2200 ansatte og over 12 milliarder i omsetning.

Handelspartner - med fokus på vinn-vinn-vinn

- Jerv har lansert et handelspartnerkonsept som vi ønsker å være med på, og lokker derfor klubbens medlemmer og sponsorer til en hyggelig handel her hos oss på Montér i Grimstad, sier Grandal.

Vi sier at handelen her hos oss, som en del av Jervfamilien, skal gi VINN - VINN - VINN situasjon. Altså alle parter skal tjene noe på dette!, fortsetter Arne Grandal.

- Vi byr på gode priser med rabatt til de som handler, kickback til Jerv i form av det som handles og vi får omsetning og kunder i butikken, en god løsning for alle, fortsetter han.

Bronsepartner og handelspartner
Montér Grimstad og Optimera er bronsepartner i FK Jerv og vil være synlig på Levermyr med arenaskilt. I tillegg byr de på en handelsavtale som gir både Jerv, den som handler og selvsagt Montér som sponsor noe tilbake.

- Vi i Jerv ønsker slike handelspartneravtaler som dette velkommen. Og vi har flere gunstige avtaler, enten det er for den som handler eller klubben, i tillegg til den som tilbyr avtalen.

Et sponsorat handler mye om å skape merverdi, og her får vi gode vinn-vinn-vinn synergier, som gjør alle parter til vinnere, sier salgs- og markedssjef i FK Jerv, Trond Christoffersen.

Montér Grimstad og Optimera når ut til både proffene og bredden, noe som er i sterkt samsvar med klubbens arbeid og filosofi, avslutter Christoffersen.

Vi ser frem til et fortsatt spennende og lønnsomt samarbeid med Arne og Morten hos Montér Grimstad og Optimera.

Stikk innom Montérbutikken på Bergemoen for en hyggelig og god handel!

Annonse: