Mohammed "Moa" Badran tatt ut!

"Moa" er igjen tatt ut til Equinor Talentleir!

FK Jerv er stolte over at "Moa" igjen er tatt ut blant de 50 beste spillerne i landet.

Mohammed er èn av 50 fotballspillere som er tatt ut til Equinor Talentleir i Sarpsborg 31 januar til 3 februar. Dette er det nest øverste steget i NFF sin landslagsskole, som inneholder sone, krets, talentleir og landslag. Denne samlingen er for de fremste spillerne i G15 og G16 alderen, der det neste steget er å spille landskamper. 

Talentleiren gir gode sportslige referanser for spillere, samt at man får god faglig oppfølgning. To treninger, to kamper, videomøter og spillersamtaler er programmet som Badran skal gjennomføre. 

Fagansvarlig for Landslagsskolen, Håkon Grøttland sier følgende; "Målet med samlingen er først og fremst å gi spillerne inspirasjon og referanser som gjør at de forhåpentligvis jobber enda bedre i hverdagen. Totalt er 50 spillere i hvert alderskull tatt ut og det skal spillerne være stolte av. Det er ca 10000 spillere per kull som vurderes som talenter og er inne på et eller annet nivå i Landslagsskolen"

Erik Krokvik sier følgende; "Moa er den eneste representanten fra Aust Agder fotballen ved dette uttaket. Mohammed er en offensiv og kreativ spiller med lavt tyngdepunkt. Han har en fin venstrefot og har et godt blikk for spillet. Han har gode basisferdigheter som er god på små flater og har det lille ekstra offensivt. I tillegg har han en stor glød for fotballen"

Det er verdt å merke at det er flere lovende spillere i vår BU-avdeling. Det vil forhåpentligvis komme flere med på slike samlinger ved senere anledninger

Annonse: