Mjøndalen Jerv 100716

Uavgjort mot serieleder Mjøndalen

Det ender 1-1 på Isachsen Stadion i dag.

Etter en uke med landslagspause var vi i dag klare for OBOS-action igjen, og gutta reiste i dag til Mjøndalen for å møte serielederen.

Vi får en drømmestart på kampen når Hoel Andersen kriger inn 0-1 etter bare 5 minutter! Et innlegg slås inn fra venstresiden, heades tilbake i feltet av Okoli og til Hoel Andersen som scorer. Resten av omgangen forsvarer vi oss godt, og spiller en taktisk god kamp hvor vi slepper Mjøndalen til forholdsvis lite målsjanser, og går i pausen på stillingen 0-1.

Etter pausen fortsetter Mjøndalen med et trøkk på oss, men samtidig har vi perioder av kampen hvor vi styrer og kommer til muligheter. Etter litt under en halvtime får Mjøndalen tildelt straffespark, i noe som set ut til å være en feil avgjørelse. Jerv-keeper Øvretveit redder et skudd etter å ha vært ute i full strekk. En MIF-spiller jager returen, og faller på vei mot ballen som går ut over sidelinjen. Alle bruntrøyene i nærheten peker iherdig mot cornerflagget, men dommeren vil det annerledes, og peker på straffemerket til stor fortvilelse for alle Jerv-spillerne. Straffen settes sikkert i mål av Christian Gauseth. Den siste halvtimen er det Mjøndalen som skaper mest, men vi tør også å satse fremover og kommer til våre muligheter, dog uten at det resulterer i scoring.

Dermed ender det med poengdeling og 1-1 i dag. Vi tar med oss det ene poenget og er fornøyde med hvordan vi fremstår mot serieleder Mjøndalen, selv om vi så klart gjerne skulle sett at alle tre poengene ble med oss hjem i dag!