Kontrakten er signert!

Hagen er klar for 2 nye år i Grimstad, både som spiller og trener!

Andreas Hagen har signert!

Idag signerte Andreas Hagen den nye 2-årskontrakten som binder ham til FK Jerv både som spiller og trener. 

Etter 7 sesonger i Jerv - er han nå klar for 2 nye, og vil fortsette på sin trenerutdannelse ved siden av jobben som spiller og trener.
Under Jerv Awards ble han kåret til Årets spiller og Spillernes spiller i 2017 - og bekreftet samtidig at han var enig med klubben om ny kontrakt.

andreas hagen_årets spiller
Foto: Jan Skaregrøm

- Jeg trives utrolig godt i Grimstad og i klubben, og det er en stor grunn til at jeg velger å bli her, forteller Hagen.
Han legger ikke skjul på at han hadde andre tilbud, men totalpakka i Jerv var best for ham.

- Og etter sesongen i år, kunne jeg ikke velge å reise videre. Både jeg og laget skylder folk i Grimstad noe mer, fortsetter han.

- Kombinasjonen som spiller og trener var viktig!


- Jeg har ambisjoner videre som fotballtrener, og skal fortsette jobben som hovedtrener for junior/rekruttgruppa, sier midtbanespilleren.
Og kombinasjonen av rollen som spiller og trener var viktig for meg.

- Jeg skal bidra til å utvikle og påvirke de unge spillerne til å ta det neste steget, og kanskje kan jeg finne min egen arvtaker, sier han.

Hagen er blitt en av våre egne!

I Jerv får jeg anledning til å spille fotball på et høyt nivå samtidig som jeg kan utvikle meg videre som fotballtrener. Jeg tilbringer mye tid på Levermyr og jeg gleder meg til å gå på jobb hver dag! Jerv er blitt min egen klubb etter så lang tid i klubben, avslutter Hagen.

- Andreas Hagen har vært i Jerv i mange sesonger, er en utrolig viktig spiller og en  dyktig trener og som vi er stolte over å forlenge kontrakten med, sier daglig leder Rune Jakobsen.

- Han har jo vært her så lenge nå at vi regner han som en av våre egne og en spiller supporterne og alle rundt klubben setter stor pris på. Både på og utenfor banen, avslutter Jakobsen.

Foto: Jan Skaregrøm
Foto: Jan Skaregrøm

Vi gleder oss til å se vår nummer 23 tilbake på banen i 2018! 

Annonse fra Obos-ligaen: