Knepent tap for Norges beste lag

Det endte til slutt 1-2 etter at vi holder RBK i knestående de siste minuttene.

Endelig var dagen den store "cup-festen" her! Dagen vi har gledet oss til helt siden vi slo Åsane i forrige runde. Norges beste lag, Rosenborg, kom på Levermyr!

Vi får en perfekt start på kampen når vi går opp i ledelsen allerede etter 9 minutter med Eirik Haugstad! Et innlegg fra Tønnessen går via et Rosenborg-bein før Haugstad stanger den inn på bakre stolpe! Scoringen sender hele Grimstad til himmels, og selv om det skulle vise seg å ikke vare så lenge, har vi fått et cupminne for livet! For Rosenborg gikk rett i strupen på oss, og drøye 20 minutter senere kom utlikningen. Etter 31 minutter mister Ogungbaro ballen på midten, og vi straffes hardt. Rosenborgs Jevtovic setter inn 1-1. Til tross for et kraftig press fra bortelaget resten av den første omgangen går lagene til pause ved 1-1.

I den andre omgangen er kampen noe jevnere, men man ser ved noen anledninger at Rosenborg er noen hakk bedre. Det går til tider svært fort i RBK-angrepet, men Nils Petter Andersen og resten av Jerv-forsvaret får ryddet unna det meste. Etter 60 minutter klarer vi ikke å stå i mot lenger. Vilhjalmson stanger inn et innlegg og gir bortelaget ledelsen. Selv om det er tungt å komme under, klarer vi virkelig å mobilisere den siste halvtimen. Selv om Rosenborg fortsatt kommer til noen skumle sjanser, klarer vi å legge et ganske godt press på Kåre Ingebrigtsens menn. Spesielt etter at Ide Gomes kommer inn kommer vi til noen store sjanser. Helt på slutten av overtiden får vi to cornere, som begge svært fort kunne gått inn!

Men det ville seg ikke i dag, og dermed ryker vi ut av cupen for Norges beste lag, Rosenborg. Vi har allikevel all grunn til å være stolte over oss selv; vi ble på ingen måte noen kasteball for trønderne. Vi rystet bortelaget og satte et skikkelig press mot slutten, som fort kunne endt med ekstraomganger. På vårt beste viser vi at vi holder Eliteserie-nivå! Heia Jerv!

Nå handler det om å se fremover mot viktige OBOS-kamper de neste ukene. Førstkommende søndag reiser vi til Kongsvinger før Arendal kommer på besøk onsdag om en uke.