Klare for hjemmekamp mot topplaget Sandefjord!

Vi gleder oss masse til ny hjemmekamp i solskinnet på Levermyr!

I dag er det duket for siste kamp før sommerpausen, og vi tar imot Sandefjord hjemme på en nydelig gressmatte på Levermyr. Kampstart 18:00.

Dagens motstander Sandefjord ligger på andreplass i OBOS-ligaen etter tolv spilte serierunder med 27 poeng. Laget fra Vestfold rykket ned fra Eliteserien i fjor til tross for at laget avsluttet sterkt og tok mye poeng på høsten. I vinter hentet dem som kjent Jerv-spiller Brice Wembangomo, som har spilt en viktig rolle for de røde og blå så langt i år. Deres trener heter Martí Cifuentes og er spansk. Han er fra Catalonia og har Barcelona-filosofien i DNAet sitt. Med seg fra Spania har han også to spanske spillere, Valles og Tito, som begge er viktige for laget ifra hvalbyen.

Vi ligger foreløpig på en tiende plass i ligaen, med bare fire poeng opp til 6. plass og kvalik! Tilsvarende oppgjør mot Sandefjord i 2016 endte 2-2 etter scoringer av Alexander Lind.

Vi har allerede hatt besøk av Sandefjord på Levermyr denne sesongen, i tredje runde i Cupen. Da sto det 0-0 lenge og vi var det beste laget, men overtidsdrama sendte bortelaget videre.

Nå er vi klare for revansj mot topplaget, og håper DU kommer og støtter oss! Vi kan lokke med solskinn og varme, nydelig gressmatte, godt kioskutvalg og et heltent Jerv-lag til dagens kamp! Billetter kan kjøpes her eller i billettluka på stadion. Heia Jerv!

Annonse fra Obos-ligaen: