Signerer rekordavtale med Umbro!

FK Jerv og Scantrade AS (med merkevaren Umbro) er enige om en ny 6-årig avtale.

- Tidenes beste utstyrsavtale for FK Jerv!

Begge parter er strålende fornøyd med å ha kommet til enighet om ny avtale mellom Jerv og Scantrade AS.

- Dette har vi jobbet med en stund og vi er stolte over å kunne offentliggjøre det som er en 6-åring lang utstyrsavtale med Umbro, sier Salgs- og markedssjef Trond Christoffersen.

- En millionavtale!, fortsetter han.

Avtalen med Scantrade er en av de største og viktigste avtalene klubben har, og en slik avtale gjør dem til en Premium Partner i Jerv. Vi ser frem til å fortsette det gode samarbeidet med gjengen i Vennesla, avslutter Christoffersen.

Scantrade AS skal utstyre hele FK Jerv, fra A-lagssatsning til Barne- og ungdomslagene og til alle tiltak i regi av klubben med Umbroutstyr.

- Vi er en stolt sponsor av Jerv, og synes måten Jerv jobber på og den utviklingen de har hatt de siste årene er helt fantastisk, forteller Geir Nordahl i Scantrade AS.

Vi gleder oss til å fortsette å jobbe tett med Jerv i de neste 6 årene, og være en viktig partner for klubben, fortsetter han. 

Jerv og Scantrade har samarbeidet i mange år, og tidligere avtale hadde utløp etter 2018-sesongen. Begge partene er strålende fornøyd med å ha signert en ny avtale med oppstart fra 2018 og som gjelder ut 2023-sesongen.


Om Scantrade AS
Scantrade er et av Nordens største sportsgrossistfirma med hovedkontor og lager i Vennesla. De er forhandler merkevarene Umbro, Mizuno, We Move, OR, Nordica, Syncros, Blizzard, Rollerblade, Technica, Thermic, Lowa, Thorlos, Scott og Proline. 

Totalt har Scantrade 600 klubber på avtale i Norge og sverige. Vi sponser blant annet Norges Håndballforbund, en rekke toppklubber innen fotball og håndball, samt 600 store og små grasrotklubber i Norden.

Og også FK Jerv de neste 6 årene.

Annonse: