Jørgen Solli er vår nye venstreback!

Vi ønsker 23 år gamle Jørgen Solli velkommen til FK Jerv

Solli er klar for Jerv!

Etter Tønnessens overgang til IK Start denne uken, har jakten på hans erstatter blitt intensivert - og mange spillere har blitt kartlagt. 

Og valget falt på en 23 år gammel trønder.
Vi ønsker Jørgen Solli velkommen!

- Vi får inn en kvikk back, med god fot som vil passe godt i spillet vårt og tilføre oss styrke både offensivt og defensivt. En spennende ung spiller, som er klar for det neste nivået. Og som vi gleder oss til å bli enda bedre kjent med, er analyserapporten fra "Mini".

Jørgen kommer fra Post-Nord klubben Nardo, og vi vil takke for deres velvilje og positivitet rundt Jørgens overgang til FK Jerv.
Han står med nesten 100 kamper i 2.divisjon (Post-Nord) og har tidligere spilt juniorfotball i Rosenborg. Nå er det gult og blått som gjelder i tiden fremover. 

- Jeg er en rolig og sindig trønder utenfor banen, men er offensivt anlagt som spiller. Jeg er rask og god med ball, og liker godt å bidra offensivt. Nå gleder jeg meg til å bli kjent med alle i og rundt Jerv, og er veldig klar for det neste nivået i fotballen, sier vår nye venstreback.

Han trekker også frem de positive omtalene om Jervs fotball, klubbens miljø og lange tradisjoner som positivt i sitt klubbvalg.

Jørgen vil bli spilleklar allerede til søndagens kamp mot Aalesund borte, og gleder seg til å starte på sin Jervkarriere og møte sine nye lagkamerater på ettermiddagens trening.

Jørgen Solli får draktnummer 18 i Jerv.

VELKOMMEN TIL FK JERV! 

Annonse fra Obos-ligaen: