JM auto ruller videre med Jerv

JM auto med markedssjef Trond Christoffersen ønsker å spille på lag med FK Jerv. De er gullsponsor og ønsker å vise muskler til sesongen 2019.

Alle som kjøper bil hos oss vil generere en hyggelig sum penger til FK Jerv, sier markedssjef Trond Christoffersen i JM auto. Han kjenner FK Jerv meget god, med flere år som markedssjef for klubben. Han oppfordrer alle som har hjerte for klubben og trenger ny bil, burde ta turen til Stoa for en hyggelig handel. Vi gir tilbake når kundene sier de heier på FK Jerv, sier han. Sesongens første hjemmekamp vil publikum merke at vi kommer på besøk. Da skal vi være kampsponsor og finne på noe gøy, smiler Trond 

JM auto selger Volvo og Renault, noe de har gjort siden 1989. De har også over 50 bruktbiler tilgjengelig, samt et verksted med meget god kompetanse på sine ansatte. Siden 2018 innførte de konseptet VPS, som betyr at to og to teknikere jobber sammen om bilen, noe som gjør at verkstedbesøket er enklet, raskt og effektivt. Det betyr at du kan i større grad vente på bilen din blir ferdig mens du sitter der. Og her er det koselig å vente. Enten kan du lese aviser, slappe av eller se de nyeste modellene i trolig den fineste bilanlegget i Norge.

Annonse fra Obos-ligaen: