Jerv Awards ble en suksess!

Det var god stemning blant alle i og rundt Jerv på Skyline i går!

Det var i går klart for årets avslutningsfest, for å sette et endelig punktum for sesongen, og samtidig se fremover mot 2018!

Jerv Awards ble ledet av Amund Isaksen Lutnæs, som har kommentert de fleste Jervkampene de siste årene. Han ledet alle gjennom kvelden på flott vis, og alle prisvinnerne fikk sin fortjente hyllest.

Årets Sponsor - Jm Auto AS

Jm Auto vant prisen for årets sponsor som følge av et stort engasjement for klubben gjennom flere år. De har også vært tro mot Jerv til tross for deres beliggenhet på Stoa!

Årets supporter - Hans John Paulsen

Hans John ELSKER Jerv! Han har all statistikk om Jerv i utallige år tilbake, og virkelig supporter med stor S! På bortekampene lengst unna er han et lite Svaberget alene.

Spillernes spiller og årets spiller - Andreas Hagen

Etter en svært god sesong har den tekniske midtbanespilleren fullt fortjent fått både prisen for Årets spiller (stemt frem av folket) og Spillernes spiller (stemt frem av spillerne selv). Andreas er en stor bidragsyter både på og utenfor banen, og vi er veldig fornøye med at han nå har skrevet under for to nye år i Jerv!

Årets ambassadør - Kristoffer Tønnessen

Blå Kors - snakkommobbing.no delte ut sin eget pris i går, til en spiller som har vært en ekstra god rollemodell for deres arbeid mot mobbing. Kristoffer er godt likt av alle, og står frem som et forbilde for mange andre.

Årets unge spiller - Vegard Somdal

Den 18 år gamle Grimstad-gutten Vegard Somdal har denne sesongen sitt gjennombrudd på A-laget. Han begynte å få mer spilletid fra juni, og utover høsten fikk han til sammen 7 kamper fra start, og ble en viktig spiller for å sikre oss de nødvendige poengene for å holde oss i divisjonen. 

Årets minipris - Svaberget

Denne prisen deles ut til én/noen som fortjener en utmerkelse for sin innsats og bidrag. Denne prisen ble delt ut av Mini, og gikk til vårt kjære Svaberget! Mini trakk frem 7-1-taper for Ull/kisa på bortebane, da de sang for full hals i samtlige 90 minutter, til og med på stillingen 7-0 til Ull/kisa. 

Svaberget fikk for øvrig en annen utmerkelse også - de fikk sitt helt eget nummer, som for alltid skal være reservert for Svaberget. Supportergjengen er alltid klubbens 12. mann, og får derfor draktnummer 12 som sitt helt egne nummer!

Årets mål - Erixon Danso

Prisen for Årets mål ble delt ut til en spiller som er ferdig i klubben - Erixon Danso, for hans vidunderlige mål mot Sandnes Ulf i sommer. Selv om Danso ikke var til stede, hadde han sendt en videohilsen til Grimstad. Der takket han alle i og rundt klubben for tiden hans i Grimstad og ønsket oss lykke til videre.

Annonse fra Obos-ligaen: